fbpx

Liza

HR Business partner

De Pinte
Beschikbaar vanaf: 22 november 2023
4 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

StaffingLeaseautoPartenaRecruitingPayroll processingEBloxHR-professionalArbeidsrechtProtimeSociale DocumentenPayrollSociale Wetgeving

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Graag stel ik jullie voor aan Liza (°1993) uit De Pinte. Met haar studie achtergrond als Psychologisch Consulente heeft ze zich verder verdiept in HR/ recruitment en payrolling. Vanuit haar ervaring als HR consultant is ze in 2021 aan de slag gegaan als Freelancer. Momenteel kijkt ze uit naar projecten met voldoende variatie, HR administratie, fleet beheer, payroll of recruitment.


Good to know

👌🏻 Studie Psychologie

👌🏻 Programmakennis: MS Office, Excel ( ervaring met draaitabellen), SD Worx, Partena, Protime, SAP| Liza in ’t kort

🤝 Bachelor Toegepaste Psychologie – Psychologisch Consulente

🔎 Zoekt als freelance HR administratie/ fleet beheer/ payroll/ recruitment met voldoende variatie en uitdaging

🌍 Nederlands (moedertaal), Engels (heel goed, zowel gesproken als geschreven), Frans (goed, beter geschreven dan gesproken, heeft reeds een project van 1,5 jaar gedaan als dossierbeheerder voor de Franstalige klanten)

❤️ Ik heb L. ervaren als een goedlachse, vrolijke dame met een sterke dosis ondernemingskracht. Zo is ze naast freelance HR Consultant ook graag aan de slag als fotografe. Ze is een harde werker die een meerwaarde wil zijn voor elk project waar ze zich voor engageert.

 

 

| Expectations?

  • Job content | Liza heeft graag voldoende variatie in haar job. Hierbij denkt ze aan een combinatie van HR administratie, fleet beheer, payroll of recruitment.

Bij recruitment wil ze niet louter sourcen. Hierbij heeft ze graag ook nog andere taken/ verantwoordelijkheden zoals HR administratie, sollicitatiegesprekken voeren, partnerships opzetten,…


Puur payroll zou eventueel wel kunnen voor haar, heeft reeds ervaring bij zowel arbeiders als bedienden, maar noemt zichzelf zeker niet de grote payroll expert, dus zou hier wel nog wat begeleiding in nodig hebben.

 

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000eqCwiQAE Liza