fbpx

hi there! grafisch vormgever tout-court. Gepassioneerd door vormgeving van A tot X. Zot van typography. Gebeten door web en print. meer dan 25 jaar ervaring. Meer? check moof.be freelance ervaring? Ivc, Rectavit, Vanmarcke, Roularta en Jetimport zijn enkele van de bedrijven waar we freelance grafische ondersteuning voor aanbieden. andere? Al een kleine 15 jaar leerkracht bij Syntra. Grafische technieken en (web) analyse in de richting 'online en offline graphic design' geef ik met veel passie.

Menen
Beschikbaar vanaf: 5 januari 2022
3 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Graag wil ik je voorstellen aan Jurgen, een ervaren en veelzijdige grafisch vormgever en art director met maar liefst 25 jaar ervaring in het vak. Jurgen heeft 13 jaar als zelfstandige gewerkt en heeft een indrukwekkend portfolio opgebouwd met diverse projecten voor verschillende klanten.


Op dit moment is Jurgen betrokken bij een uitdagende opdracht voor Fevertree, waarbij hij verantwoordelijk is voor een scala aan taken, variërend van het restylen van logo's en verpakkingen tot het ontwikkelen van advertenties, verkoopfiches en het creëren van een consistente huisstijl. Daarnaast heeft hij een scherp oog voor detail en voegt hij prijzen toe aan de ontwerpen om een duidelijk beeld te scheppen voor potentiële klanten.


Jurgen is de trotse mede-oprichter van Moof, zijn eigen grafisch ontwerpbureau, waar hij nauw samenwerkt met een collega. Moof heeft een reputatie opgebouwd voor kwaliteit en creativiteit in diverse sectoren. Hoewel Jurgen geen specifieke sectorvoorkeuren heeft, heeft hij in het verleden gewerkt voor bedrijven die actief zijn in tapijten en vloerbekleding. Zijn taken omvatten zowel conceptueel denken als uitvoerend werk, inclusief het vertalen van content van Nederlands naar Frans voor websites.


Een van Jurgen's sterke punten is zijn vermogen om projecten van begin tot eind af te ronden. Hij is bedreven in het creëren van slogans, introteksten en grafische ontwerpen, en is ook bedreven in webdesignanalyse. Hij beheerst verschillende grafische technieken en werkt vlot met tools zoals Adobe Illustrator, Acrobat, Character Animator, After Effects en meer. Ook is hij bekwaam in het programmeren en het gebruik van software zoals Final Cut Pro.


Bovendien deelt Jurgen zijn passie en kennis als docent bij Syntra, waar hij lesgeeft over het Adobe-pakket en zijn expertise doorgeeft aan toekomstige grafische ontwerpers.


Jurgen is gevestigd in Rekkem, West-Vlaanderen, en staat bekend om zijn vermogen om zelfstandig en efficiënt te werken. Hij heeft alles wat hij nodig heeft binnen handbereik en vraagt van zijn opdrachtgevers alleen een bureau en een stevige tas koffie om aan de slag te gaan.


Als je op zoek bent naar een creatieve partner die jouw visie kan omzetten in krachtige visuele communicatie, dan is Jurgen de perfecte keuze. Zijn brede ervaring, zelfstandige aanpak en expertise maken hem een waardevolle aanwinst voor elk project.Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000F1etpQAB Jurgen