fbpx

Experienced HRBP with a focus on talent and personal development. Skilled in Coaching, Recruitment & Selection processes and HRIS System. Strong human resources professional with an experience in L&D, coaching and training. Passion for working with people - both for internal and external customers as well as being open to new opportunities.

Antwerp
Available from: November 1, 2023
4 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Graag stel ik jullie voor aan Roxanne (°1989) . Ze startte haar carrière als recruiter en heeft zich zo verder verdiept in payrolling en HR. Hier heeft ze ervaring opgedaan met zowel arbeiders als bedienden.

Momenteel kijkt ze voornamelijk uit naar functies met meer verantwoordelijkheid, leidinggevend, coördinerend of iets met strategisch inzicht, geen puur uitvoerende functies.


 

Roxanne in ’t kort

🤝 Bachelor Gezinswetenschappen + 11 jaar ervaring in HR/Payroll

🔎 Zoekt als freelance HR BP, HR manager, teamlead payroll/HR, Change manager of Project manager

🌍 Dutch (native language), English (heel goed, spreekt thuis ook Engels met haar partner), French (goed, zowel gesproken als geschreven)

❤️ Ik heb Roxanne leren kennen als een gepassioneerde en toegewijde dame die heel transparant is in haar communicatie en dit ook verwachten van de mensen rondom haar.

She is empathisch en draagt het welzijn van haar collega’s hoog in het vaandel. Tegelijkertijd is ze vastberaden en kan ze standvastig zijn als het gaat om het nakomen van afspraken en het afleveren van resultaten.Expectations?

 • Job content | Het liefste komt Roxanne terecht in een functie met voldoende verantwoordelijkheid, leidinggevend of coördinerend. Geen puur uitvoerende opdrachten.
 • Ze heeft ervaring binnen HR/payrolling bij zowel bedienden, arbeiders als chauffeurs. Zowel hard als soft HR mag in het takenpakket aanwezig zijn.
  • Program knowledge: MS Office, Excel ( ervaring met draaitabellen), Expert Salary, Eblockx, Protime, Succesfactors, SAP, Dynamics 356
 • Sector | De sector is minder belangrijk voor Roxanne, Ze hecht veel belang aan open communicatie, transparantie en een open blik voor optimalisaties.
 • Ze kan minder goed aarden in loggere bedrijven waar geen ruimte is voor verbetering.


Good to know

👌🏻 Roxanne wil 70 tot 100% werken, alles hiertussen is bespreekbaar voor haar, afhankelijk van de afstand,…

👌🏻 Flexibel op vlak van werkuren en weekends

👌🏻 Zowel korte als lange termijn projecten zijn mogelijk

👌🏻Roxanne wil 2 tot 3 dagen thuiswerken – afhankelijk van de afstand en werkregimeInterested in this profile?

Interested in this profile?

   I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

   0036N00000GQiSJQA1 Roxanne