fbpx

Lynn Van den Broeck

Lokeren
Beschikbaar vanaf: 2 mei 2022
2 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Lynn heeft 6 jaar ervaring als digital marketeer in loondienst en is recent gestart als freelancer. Nadat ze als marketingconsultant kon proeven van het projectmatig werken, was de stap naar freelance snel gezet.


Good to know

👌🏻 Master Communicatiewetenschappen (behaald in 2016)

👌🏻 Heeft ervaring met Hotjar en Google Data Studio, volgt ook regelmatig extra opleidingen

👌🏻 Ook lead generation vindt ze heel boeiend, zeker als ze hierin nog vrijheid krijgt (of mag meedenken) qua aanpak en doelstellingen.


Lynn in ’t kort

🤝 6 jaar ervaring, zowel intern als in marketingbureau

🔎 Zoekt opdrachten als marketingconsultant (focus op digital)

🌍 NL/EN (zeer goed), FR (basis)

❤️ Lynn maakte een professionele en spontane indruk tijdens ons gesprek. Met haar opgewekte stem, wist ze mij al snel te enthousiasmeren over haar expertise en interesses. Lynn vertelt met diepgang over haar kennis en brengt deze op een begrijpelijke manier over. Groot pluspunt voor bv. kleinere ondernemingen die ze ondersteunt bij de opstart van hun marketingplan.


Competenties?

• Jobinhoudelijk | Lynn heeft zowel ervaring met het operationele als met het strategische aspect. Haar voorkeur gaat uit naar het strategische, waarbij ze het doel en de missie van een firma kan vertalen naar een marketingplan (incl. budgettering). Ze staat er echter ook voor open om operationele opdrachten voorgesteld te krijgen, zeker als het totaalplaatje aanwezig zou zijn bij bv. kleinere bedrijven waar ze de impact van haar werk kan zien.


Leukste aspecten van marketing volgens Lynn? SEO, SEA, social media (organisch/adverterend), employer brainding, … . Totaalplaatje doen kloppen en alles linken met de website. Echt copywriting of design is niet haar expertise, maar ze kan zich zeker wel in redden (Indesign, Illustrator, Photoshop).


• Sector | Lynn heeft ongeveer 2 jaar gewerkt in een marketingbureau dat zich specialiseert in de vastgoedsector. We mogen hier dus zeker opnieuw naar kijken, maar bedrijven uit allerlei sectoren (incl. agency’s) komen in aanmerking!


Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000GRDNqQAP Lynn