fbpx

After my studies, applied arts in France and fashion management in the Netherlands, I started in marketing. I work internal for start ups for little 2 years. After that I started freelance to work on projects and fairs.

Beschikbaar vanaf: 20 maart 2022
2 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Graag stel ik jullie voor aan Gaëlle (°1994) uit Kortrijk. Ze werkt volledig freelance en heeft regelmatig opdrachten als model . Daarnaast heeft ze ook een eigen modelabel dat focust op upcycling en recyclage. Die twee elementen zorgen ervoor dat ze een passie heeft ontwikkeld voor social media en influencer marketing. Ze ondersteunt dan ook graag andere firma’s op dat vlak.


Gaëlle in ’t kort
🤝 5 jaar ervaring in social media marketing
🔎 Social media en/of influencer marketing
🌍 NL/EN/FR (zeer goed)
🏡 Woont in Kortrijk maar werkt vaak op grote afstanden van huis.
💰 €35 à €55 per uur, hangt van de opdracht af
🏃🏻‍ Ongeveer 10u/week beschikbaar, flexibiliteit wel van belang
❤️ Ik heb Gaëlle leren kennen als een spontane en gedreven dame. Ze heeft haar eerste droom verwezenlijkt (een eigen label oprichten) en leidt momenteel een avontuurlijk leven als internationaal model. Als het mogelijk is, reist Gaëlle met haar bestelwagen naar de locatie van de shoot en zorgt ze daar ook voor eigen content: zonsondergang, palmbomen, hemelsblauwe zee. Ondernemend en creatief zijn alvast twee elementen die haar typeren!

Competenties?
• Jobinhoudelijk | Wil graag samenwerken met bedrijven om hun verhaal te vertellen, wil boodschappen kunnen meegeven in social media. Wil niet een product pushen, maar wil een connectie maken met de doelgroep. Zelf content maken (tekstueel/visueel) of een verhaal vertellen met content die er is, het moet in ieder geval echt zijn en het moet echt binnenkomen. 😊
• Sector | Gaëlle is met haar modelabel actief in upcycling. Verder is ze ook vegetarisch (thuis zelfs veganistisch) en houdt ze van groene initiatieven. Deze sector spreekt haar dus enorm aan, maar we moeten andere sectoren zeker niet uitsluiten.

Good to know
👌🏻 Gaëlle heeft een heel overzichtelijke website mét online cv: https://www.gaellebaekelandt-capturedmoments.com/resume
👌🏻 Noemt zichzelf een “creative adventurepreneur”, een term die zichzelf eigenlijk meteen ook verklaart. 😊

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000GTMvSQAX Gaëlle