fbpx

Stephanie

e-commerce en marketing manager

ik ben een multi-inzetbaar persoon gezien ik in veel domeinen reeds heb gewerkt en meerdere teams heb aangestuurd. Reeds meer dan 10 jaar ervaring als e-commerce manager in retail. Vorige werkgevers omschrijven mij als een sterk resultaat gerichte werker, pro-actieve vooruitdenker, analytisch inzicht, strateeg, denkt graag mee op C-level, immer kritisch maar open blik, zowel globaal als gedetailleerd in werkwijze en als afsluiter makkelijk benaderbaar. Mijn interessevelden zijn steeds ruim en momenteel op zoek naar een freelance job 1 dag per week.

Wingene
Available from: November 1, 2023
1 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

AdministrationPlanningERP-SystemBtw-aangifteCROConversion OptimizationMarketingMarketingcampagnesGoogle AnalyticsWeb AnalysisEmail MarketingDigitale MarketingE-commerce

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

| Introductie persoonlijkheid:


Graag stel ik u voor aan Stephanie, een flexibele professional met expertise in zowel marketing als administratie.


| Good to know:

👌🏻 Diploma of opleidingen: Bachelor in Finance & Insurance, Bachelor in Accountancy-Taxation aan de Hogeschool Gent Mercator, diverse e-commerce cursussen, SEO-optimalisatie, Google Analytics, innovatiebootcamps, HR-cursussen, en leiderschapsontwikkeling.


| Stephanie in't kort:

🤝 Hoeveel jaar ervaring: Sinds 2021 E-commerce & Marketing Manager bij River Woods, 2013-2021 E-commerce Manager bij Deleye.

🔎 Zoekt soorten opdrachten: Marketing en administratie.

🌍 Talenkennis: Nederlands (moedertaal), Engels (goed), Frans (goed).


❤️ Sterkste troef/troeven: Expertise in E-commerce en Marketing, leiderschapskwaliteiten, brede competenties.


| Competencies?

• Jobinhoudelijk: E-commerce management, Marketing management, Klantenservice, Fotostudio management, Administratie.

• Voorkeur welke sector wil hij/zij werken: Mode (bijvoorbeeld River Woods en Deleye).

• Vorige werkgevers of opdrachtgevers: River Woods, Deleye.


Stephanie is een flexibele professional met uitgebreide ervaring in zowel marketing als administratie. Als E-commerce & Marketing Manager bij River Woods heeft ze met succes de E-shop opgezet en beheerd, met een sterke focus op data-gedreven marketing. Bij Deleye, een toonaangevend modebedrijf, was Stephanie verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de E-shop, leidde ze het e-commerce team en implementeerde ze een Omni Channel strategie met nadruk op klantgerichtheid, CRM en ERP-systemen.


Haar educatieve achtergrond omvat diverse relevante cursussen en opleidingen. Stephanie is een competente professional met sterke sociale vaardigheden, analytisch denkvermogen en praktische oplossingsgerichtheid. Ze beheerst meerdere talen en is vertrouwd met verschillende software en tools. Stephanie ondersteunt ook haar partner in zijn zelfstandige schilderbedrijf door de volledige administratie te verzorgen.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000gTZaNQAW Stephanie