fbpx

Katrine

Marketingcommunicatie-adviseur

Als apotheekassistent, sales professional in farmaceutische bedrijven en marketing manager heb ik het voorrecht gehad om aan diverse boeiende projecten te werken, terwijl ik samenwerkte met inspirerende collega's. Tijdens mijn loopbaan heb ik ook in het managementteam gezeten en waardevolle leiderschapservaring opgedaan. Op dit moment heb ik extra tijd beschikbaar om anderen te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen. Ik leef met een positieve en flexibele instelling. Ik ben optimistisch, praat openhartig en ben praktisch ingesteld. Nieuwe uitdagingen aangaan en nieuwe projecten starten, zijn mijn ding. Ik beschouw mezelf als een ondernemend persoon, een bekwaam organisator en een initiatiefnemer. Mijn passie ligt in het ondersteunen van zowel bedrijven als de mensen die er deel van uitmaken. Of het nu gaat om het organiseren van workshops, het coördineren van projecten of het communiceren van een krachtige boodschap, ik ben er klaar voor om mijn expertise in te zetten. Mijn aanbod aan diensten is breed en omvat organisatorische taken, administratieve ondersteuning en human resources. Of het nu gaat om een kortlopend project of een langdurige samenwerking, ik draag graag bij aan het succes van een onderneming. Ik ben niet op zoek naar de traditionele 'nine to five' baan, maar eerder naar variatie, uitdaging en een vleugje pit in mijn werk. Mijn doel als freelancer is om bedrijven te ontzorgen en met hen samen te werken alsof het mijn eigen bedrijf is. Mijn voorkeur gaat uit naar samenwerkingen met kleine bedrijven, vooral in de medische sector, farmacie, voeding, dokterspraktijken, dietistenpraktijken, voedingssupplementen en laboratoria. Ik kijk er naar uit om met gepassioneerde professionals samen te werken en samen nieuwe hoogten te bereiken.

Aalst
Available from: November 20, 2023
4 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

EnthousiastGedrevenDoelgerichtCoördineren ProjectenOrganisatieadviesCreatief En Construstief SamenwerkenKlantgerichtCommercieelOog Voor DetailResultaatgericht

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Maak kennis met Katrien uit Aalst. Met haar Bachelor Biochemie, aangevuld met extra opleidingen (Industriële chemie, orthomolecuiaire voedingscoach,…) heeft ze sterke troeven in handen. De laatste 10 jaar heeft ze als Marketingmanager gewerkt in een productiebedrijf in de verpakkingen. Dit de laatste, 2 jaar als freelancer.

Hiervoor was ze aan de slag als Pharmaceutisch afgevaardigde.


Katrien in ’t kort

🤝 +/- 10 jaar ervaring in marketing

🔎 Zoekt richting Marketingmanager/ Officemanager / HR ondersteuning/ Klantenadviseur

🌍 Nederlands (moedertaal), Engels & Frans (goed)

❤️ Ik heb Katrien leren kennen als een creatieve en resultaatgerichte professional met een scherp oog voor detail. Ze is sterk in commerciële en klantgerichte activiteiten en heeft een passie voor het verwerven en delen van kennis. Daarnaast is Katrien ook bedreven in het organiseren en coördineren van projecten en evenementen. 


Expectations?

  • Job content | Katrien heeft heel graag klantencontact, mensen adviseren en bijstaan. Ervaring met HR ondersteuning. Begeleiden/aansturen van de social media – branding op poten zetten, brochures begeleiden,… Katrien is altijd meer het brein achter de zaken geweest, minder het uitvoeren effectief van de marketing zaken. Belangrijk om voldoende afwisseling te hebben! Geen pure sales functies. Ze is ook zeer goed met organiseren en coördineren van projecten/evenementen een functie als officemanager lijkt haar dan ook zeer geschikt. Combinatie van klantencontact, ondersteunen op verschillende afdelingen en het organiseren van bijvoorbeeld personeelfeesten/beurzen/…
  • Programmakennis | MS Office, Excel, Flexmail, Mailchimp, SAP basis
  • Sector | Chemie, voeding, pharmacie, vastgoed, medische,…

 

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000gULEiQAO Katrine