fbpx

Hilde

Relationship Manager

Aalter
Beschikbaar vanaf: 29 maart 2023
0 day(s) / per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

AccuracyPunctual

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Graag stellen we je voor aan Hilde uit Aalter.


Ze startte haar carrière in de sales en combineerde dit sinds 2010 met een eigen zaak.

Samen met haar zonen richtte ze een firma op in interieurwerken, waarbij Hilde verantwoordelijk is voor de volledige administratie (momenteel nog 1 dag in de week).Hilde in ’t kort

🤝 10+ jaar ervaring in administratie

🔎 Zoekt opdrachten met combinatie van voorbereidende boekhouding – administratie - personeel

🌍 NL (zeer goed), FR (was zeer goed maar 1,5 jaar niet gebruikt), EN (professioneel vaardig)

🏡 Woont in Aalter, wil maximaal 30 minuten rijden

❤️ Hilde maakte een heel gemotiveerde indruk tijdens ons gesprek. Ze wil haar ervaring graag inzetten, maar wil eigenlijk net zo graag blijven bijleren en zich echt verdiepen in gespecialiseerde materie (bv. boekhouding, personeelsadministratie, offertes bij technische bedrijven, …). Qua collega is Hilde een dynamisch en goedgemutst persoon. Je kan dus bij haar terecht voor een persoonlijke babbel maar ook voor een professionele brainstorm.


Competencies?

• Jobinhoudelijk | Hoewel ze een ruime ervaring heeft in de sales, wil Hilde liever in het administratieve luik zoeken. Boekhoudkundig doet ze voor haar eigen firma de volledige voorbereiding voor de externe boekhouder en daarnaast beheert ze de gemakkelijke dossiers in het boekhoudkantoor (enkel aankoop, verkoop en financiële boekingen). Verder heeft ze ook ervaring in personeelsadministratie vanuit hun eigen onderneming, die intussen uit 10 medewerkers bestaat. Ze staat in voor o.a. de contractopmaak (IBO, arbeiders, bedienden) en volledige voorbereiding voor het sociaal secretariaat Securex (vooral via Officient). Haar droom is eigenlijk om een middelgroot bedrijf te ondersteunen bij zowel boekhouding als personeel.


- Programmakennis: Exact online, Vero, Officient

- Wat kan/wil ze niet: Recruiting, puur payroll of sales.


• Sector | Boekhoudkantoren zijn zeker een optie, maar dan wel graag met een moderne aanpak. Voor interne functies mag het heel breed zijn, ook optiek ziet ze nog zitten. Hilde wil echter niet werken bij concurrenten van haar eigen zaak en sluit enkel de interieursector om die reden uit.


Good to know

👌🏻 Hilde heeft geen specifieke diploma’s op zak, maar leert al doende en volgt bijkomende opleidingen in avondschool

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000I7dsuQAB Hilde