fbpx

Hola. Ik ben Adriana Machielsen en ik werk sinds april 2022 als freelancer. Ik werk 14 jaar in de horeca, grotendeels als student, en ben begonnen als kelner en doorgegroeid naar floormanager en assistant manager. Na een aantal jaren was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik in de keuken gaan werken. Ik heb al werkend veel geleerd en doorgegroeid naar chef de partie. Ik heb dankzij mijn ervaring in de horeca geleerd om met stress om te gaan, samen te werken in de team met diverse nationaliteiten en onder druk te presteren. Ik ben momenteel op zoek naar een meer intellectuele uitdaging en fysiek minder belastende job. In januari 2023 start ik met het versneld traject preventie adviseur niveau 2 en hoop ik die af te ronden in september. Ik ben mezelf op dit moment aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn binnen dit jobkader. In september 2023 schrijf ik mij in bij de Universiteit Antwerpen voor de postgraduate Preventie adviseur niveau 1. Ik heb een master diploma Stedenbouw en ruimtelijke planning (UA) en voldoe reeds aan de inschrijvingsvoorwaarden. Niveau 1 is een tweejarig traject en door nu te starten met niveau 2 kan in het najaar al beginnen met werken als preventie adviseur en ervaring opdoen. Naast mijn job als freelancer heb ik een webshop waarbij ik zilveren sieraden importeer uit India. In mijn vrije tijd ga ik graag lopen, zwemmen, beoefen ik yoga of schrijf ik artikelen voor mijn Engelstalige reisblog. Stuur gerust een berichtje mocht u meer willen weten. Groeten, Adriana

Beschikbaar vanaf: 15 mei 2023
4 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Ik stel je graag voor aan Adriana. Na haar studie gerelateerd aan vastgoed heeft zij 1.5 jaar gereisd. In deze periode heeft zij verschillende functies gehad binnen de horeca ( kok - assistent floormanager - floormanager)

🤝 startende freelancer als administratief bediende       

🔎 zoekt opdrachten als administratief – commercieel bediende

🌍 talenkennis: ND / ENG / DUITS ( geen kennis van Frans)   

🏡 woonachtig te Antwerpen (2000)

💰 uurtarief: 35€/u ( excl brokersfee van GiGHOUSE)

️ Adriana is gestart in bijberoep met de verkoop van juwelen ( import – export), deze zijn momenteel enkel te verkrijgen via de webshop.

Deze wenst ze nu ook hier op de Belgische markt te verkopen.

 

Competenties

-       Job Content:

-       offertes uitschrijven ( in de functie als manager deed ze de aanvragen van de offertes voor de verhuur van de zalen)

-       lichte loonadministratie

-       bestellingen doen

-       boekhoudkundige taken oa webshop

-       prospectie, wenst haar juwelen nu ook te verkopen aan retailers

-       alles qua administratie omtrent import en export van goederen

-       Good to know:

👌🏻 Bachelor Vastgoed + Master Stedenbouw en Ruimtelijke ordening

👌🏻 Ref: in aanvraag 

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000I8hUbQAJ Adriana