fbpx

Christophe

Marketing and Communications Manager

Today, your prospects are doing more independent research than they ever have. Some won't even talk to your sales until they are ready to buy. My mission is to help companies turning 'strangers' into 'friends'. This is a cyclic process of attracting visitors with valuable content and easy access to information, interacting with buyers on their terms and finally help, support, and empower customers to reach their goals. With my experience in both Marketing and Sales roles, I can help organisations with advice and tools to accomplish an exceptional customer experience from stranger to friend. Services - Marketing and Sales strategy - Content Marketing strategy and execution - Lead generation - HubSpot onboarding services - Marketing automation (Hubspot, Salesforce Marketing Cloud, Microsoft Dynamics 365) - Marketing and Sales alignment - Marketing and Sales training and coaching - Marketing manager ad interim

Bruges
Beschikbaar vanaf: 15 januari 2024
4 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

DocumentationInformation ManagementData AnalyticsGDPRReportingSharepointAdsLanding pagesNewslettersFlyers/BrochuresBannersTechnical Data SheetsCorporate identityAccuracyPunctualOffice 365Account ManagementAdministrationAcquiring CustomersTracking CustomersPartner SearchSales TechniquesBrand StrategyBrandingCorporate Identity

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Graag stel ik u voor aan Christophe, een ervaren freelancer met een indrukwekkende achtergrond in marketing en projectmanagement. Christophe begon zijn freelance reis in januari vorig jaar en heeft sindsdien verschillende uitdagende projecten aangepakt, waaronder zijn huidige opdracht als Marketing Automation Manager bij Luminus.


In zijn huidige rol bij Luminus heeft Christophe met succes de volgende verantwoordelijkheden beheerd:

- Emailmarketingcampagnes

- Opvolgen van rapportages

- Onderhouden van de bedrijfsblog


Hoewel hij uitstekend werk heeft geleverd in deze operationele rol, is Christophe op zoek naar meer strategische uitdagingen. Zijn ervaring omvat een breed scala aan projecten bij verschillende organisaties, van kleine bedrijven tot multinationals en marketingbureaus. Hier zijn enkele aspecten waar Christophe naar op zoek is in zijn volgende projecten:


- Een sterke digitale focus.

- De mogelijkheid om marketingstrategieën op te zetten.

- Ervaring met HubSpot-implementatie of overname.

- Het geven van workshops en trainingen.

- Het analyseren van content en marketingprestaties.

- Het vermogen om complexe projecten begrijpelijk te maken voor anderen.

- Automatisering en marketing.

- Websiteprojecten.

- Eventmanagement.


Een typische dag voor Christophe omvat stand-up meetings, planning, het opvolgen van taken en vragen, focusmomenten, productieve vergaderingen en workshops. Hij is gepassioneerd over zijn werk en gedreven om resultaten te behalen.


Christophe koos voor een freelance carrière omdat hij meer controle wilde over zijn werk en de mogelijkheid om te focussen op waar hij echt goed in is. Zijn ervaring begon bij het implementeren van HubSpot bij Standaard Boekhandel, maar hij wilde zijn eigen pad volgen en variatie in zijn werk.


Enkele van zijn sterke punten zijn zijn brede kennis van bedrijfsvoering, uitstekende communicatievaardigheden en het vermogen om anderen te inspireren. Hij is ook zeer veelzijdig en kan werken met verschillende tools, waaronder HubSpot, Office, Teams, Gira, Photoshop, Canva, ERP-systemen en diverse marketingtools.


Wat betreft talen, beheerst Christophe Nederlands, Frans, Engels, Spaans en Duits, wat hem in staat stelt om met diverse klanten en teams te communiceren.


Hoewel hij openstaat voor verschillende sectoren, werkt Christophe niet graag met bedrijven in de bitcoin- of alcoholgerelateerde industrieën. Hij is echter bereid om zijn expertise toe te passen in vrijwel elke andere sector.


Wat betreft zijn toekomstplannen, is Christophe van plan zijn bedrijf verder uit te breiden en zich meer te specialiseren. Hij wil zijn kennis op het gebied van SEO en advertising verdiepen en heeft ook interesse in het verder ontwikkelen van zijn coderingsvaardigheden, vooral in relatie tot Marketing Cloud.


Kortom, Christophe is een gedreven freelancer met een schat aan ervaring en expertise in marketing, projectmanagement en automatisering. Hij staat klaar om uw volgende project tot een succes te maken en waardevolle inzichten te bieden voor uw organisatie.


Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000I8YoeQAF Christophe