fbpx

Liesbet

Interim Manager

Ghent
Beschikbaar vanaf: 14 april 2022
3 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Liesbet is een leergierige, hardwerkende dame uit Gent. Ze heeft een Master in Rechten en heeft haar certificaat als DPO. Ze heeft meer dan 9 jaar ervaring als Advocaat en binnen Rechten. Ze is een sterke kandidaat die naast haar vaste flexibele job bij Marlex als Advocaat ook nog DPO opdrachten doet. Haar laatste DPO opdracht was voor BNP Paribas sinds 2018. Liesbet kent haar vak van binnen en vanbuiten en houdt enorm van haar job.
Liesbet is tweetalig (FR, NL) en spreekt ook perfect Engels. Ze werkte reeds voor verschillende sectoren (bouw, zonnepanelen, finanance, HR).
Ze is iemand die enorm communicatief is, ze staat dicht bij haar medemens en kan juridische taal en termen op een gemakkelijke, verstaanbare manier overbrengen. Ze is heel flexibel en bereid om haar weekends ook te werken. dat is een voordeel voor de klant, het feit dat ze zelfstandige is, staat ze altijd paraat. Bijvoorbeeld als er een data lek is, dan kan ze meteen inspringen.
Ze heeft een leuke, vlotte babbel en een positieve sfeer om zich heen.


3 sterke pijlers:
- flexibel, alles is bespreekbaar
- ze is enorm ondernemend, actief
- pragmatische en efficiënte aanpak


| Good to know?
- normaal is haar uurtarief: €170/uur maar dit hangt af van welk soort bedrijf en soort opdracht. Dit is bespreekbaar of werkt ook met een prijspakket.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000I98k2QAB Liesbet