fbpx

Hasselt
Beschikbaar vanaf: 1 juli 2023
1 dag(en) / per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Maxime heeft een mooie carrière opgebouwd als content marketeer in loondienst en heeft recent de overstap gezet naar een deeltijds freelance statuut.


Maxime in ’t kort

🤝 11 jaar ervaring als content marketeer

🔎 Zoekt zowel korte als langdurige samenwerkingen. Is blij als er werk binnenkomt! 

🌍 NL (moedertaal), EN (zeer goed), FR (mondeling zeer goed, schriftelijk niet voldoende om diepgaande copy te voorzien)

❤️ Ik heb Maxime leren kennen als een spontane en goedlachse dame. Ze heeft een zacht en vriendelijk karakter, maar functioneert ook heel goed in een competitieve of commerciële omgeving. Maxime werkt graag in teamverband maar staat er ook voor open om de enige in haar functie te zijn (doet ze nu namelijk ook bij Intellifin). 


Competenties?

• Jobinhoudelijk | Maxime houdt van een breed takenpakket als allround marketeer, maar voor kortere opdrachten staat ze zeker ook open voor nauwere functies. Concreet zoekt ze opdracht die bestaan uit: copywriting, websitebeheer, vertaling (FR>NL of EN>NL), e-mailcampagnes, ondersteunen op strategisch vlak bij UX/UI, projectmanagement in marketingcontext. 

o Grafische kennis is er, maar Maxime voelt zich niet sterk genoeg om als designer aan de slag te gaan voor bv. huisstijlen. Wél is ze vlot met flyers, brochures, visuals voor advertenties of social media, …. .

o Geen ervaring maar wel interesse in adverteren op social media of zoekmachines. Ze heeft dit wel begeleid als projectmanager waarbij ze heel kort bij de uitvoering stond, waardoor ze verwacht dat ze het uitvoerende gedeelte snel onder de knie zal hebben. 


• Sector | Mag zowel in een agency als intern bij bedrijven. Maxime heeft een ruime ervaring als marketeer in de verzekeringssector en staat daar zeker nog voor open. Daarnaast ging ze ook al aan de slag in een computergroothandel, wat aantoont dat ze ook interesse heeft in meer technische bedrijven. 


Good to know

👌🏻 Bachelordiploma + extra opleidingen (grafische vormgeving, digital communication)

👌🏻 Het liefst werkt Maxime in een hybride systeem, maar ze zal de perfecte opdracht niet laten schieten indien ze 100% op kantoor wordt verwacht.

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000IA8AKQA1 Maxime