fbpx

Ik beschik misschien over een atypisch CV maar doorheen mijn jaren ervaring in mijn carrière heen heb ik steeds meer een sterke interesse gecreëerd voor HR. Ik heb hier ondertussen al een ruime generalistische ervaring in op gedaan. Zowel in Hard als Soft HR, vakbondsonderhandelingen bij fusie en reorganisatie, payroll, evaluaties, policies, CAO's, ... weten me steeds uit te dagen.

Kortrijk
Available from: Feb. 21, 2022
5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Bart uit Kortrijk is een down to earth, super vriendelijke, pragmatische HR generalist. Hij is een senior profiel die opdrachten zoekt in zowel hard & soft HR.
Momenteel zit hij al sinds 2,5 jaar op een full-time opdracht voor een bedrijf als Plant Manager bij een metaalbedrijf maar kijkt graag uit naar een nieuwe opdracht.
Wat zijn Bart zijn verantwoordelijkheden daar?

- logistiek
- planning
- HR
- payroll
- sociale wetgeving, is hier zeer sterk in, vooral in de metaalsector

Bart is iemand die heel sterk is in Payroll en doet dit graag.
Ook heeft hij ruime ervaring in aanwerving & selectie in zowel arbeiders als bediende profielen
Bart heeft in het verleden voor een opdracht toch al zeker een goeie 120 mensen aangeworven. Waarbij hij ook wel al heel wat mensen heeft moeten ontslaan.

Bart spreekt zeer vlot Frans, bij zijn huidige opdracht is 40% van de populatie van het bedrijf franstalig. Hij heeft ook een goede basiskennis Engels waar hij op werk vlak zeker zijn plan kan trekken.zeer ervaren in paritair comité 109 en 111

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000IARlvQAH Bart