fbpx

Daria

Graphic designer

Afgestudeerd als Master Meertalige Communicatie (Engels-Duits-Nederlands) + Graduaat Online & Offline Graphic Design (dingen ontwerpen voor web, druk en kennis fotografie)

Beschikbaar vanaf: 7 december 2023
4 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

UX UI DesignMarketing & CommunicationPresentatietechniekPowerPointProofreadingApp DesignerSocial Media TemplatesCanvaPhotographyPortretfotografieProductfotografieCommunicatievaardighedenCommunicationsRussische TaalDutchEnglishDuitstaligWeb designPremiere ProUXAdobe XdPhotoshopIndesignIllustratorGraphic Design

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Hoi, ik ben een grafisch ontwerper met ervaring in marketing, met name op het gebied van sociale media en het schrijven van teksten. Momenteel ben ik bezig met de opstart van mijn freelance carrière en ben ik beschikbaar voor opdrachten, afhankelijk van het soort bedrijf en de behoeften. Ik ben momenteel vier dagen per week beschikbaar en beschik over meertalige vaardigheden die zich voornamelijk richten op marketingtaken. Het is goed om te weten dat ik niet geïnteresseerd ben in sales- of administratieve functies. Ik kijk ernaar uit om mijn creativiteit en marketingexpertise in te zetten voor boeiende projecten.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000iz0MmQAI Daria