fbpx

Available from:
day(s)/weekly
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

| Introduction personality freelancer:


| Good to know:

👌🏻 Naam: Simon

👌🏻 Locatie: Brugge


| Simon in't kort:

🧑‍💼 Ervaring: Allround internationale marketeer, merk branding, content creation, bedrijfsconcepten ontwikkelen, websites ontwikkelen, copywriter (Nederlands/Engels), SEO, SEA, Adwords, social media management.

💼 Specialisatie: Snelle respons op opdrachten, doelgericht en snel diensten leveren.

🎯 Voorkeur: Geen specifieke sector, maar voorkeur voor innovatieve bedrijven, inspirerende producten.


| Werkt het liefst:

🏡 Werkplek: Voorkeur voor thuiswerk, als digitaal allrounder is digitale afstemming efficiënter dan verplaatsingen.


Simon uit Brugge is een veelzijdige internationale marketeer met ervaring in merk branding, content creation, bedrijfsconceptontwikkeling, websiteontwikkeling, en meer. Hij heeft uitgebreide ervaring als copywriter in zowel het Nederlands als het Engels. Daarnaast is hij bekwaam in SEO, SEA, Adwords en algemeen social media management.


Simon heeft als doel zich te specialiseren in snelle respons op opdrachten, waarbij hij zich richt op doelgerichte en snelle dienstverlening in een snel evoluerende wereld. Hij heeft geen specifieke voorkeur voor een sector of bedrijf, maar geeft de voorkeur aan innovatieve bedrijven die klaar zijn voor verandering. Hij vindt het vooral inspirerend als het gaat om een product met impact.


Simon werkt bij voorkeur vanuit huis. Als digitale allrounder, die alles digitaal uitvoert, gelooft hij dat digitale afstemming met opdrachtgevers efficiënter is dan verplaatsingen, wat zijn streven naar snelheid en efficiëntie versterkt.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000izqQ9QAI simon