fbpx

Ik heb een tiental jaren ervaring in communicatie, zowel in bureaus als bij bedrijven. Ik heb expertise in public relations (als woordvoerder van i-mens, Recupel en als account manager in een PR-bureau) en het ontwikkelen van communicatiestrategieën. Uitvoerend help ik u graag verder met copywriting en content creatie, mediarelaties en social media management.

Horebeke
Available from: November 16, 2023
3 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

EditingPR-activiteitenPublic RelationsCommunicatiestrategieMedia KennisSociale MediaContent creationCopywriting

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

| Good to know:

👌🏻 Diploma of opleidingen: Master Meertalige Bedrijfscommunicatie (Frans-Engels), Master Taal-en Letterkunde (Frans-Engels), Bachelor Taal-en Letterkunde (Frans-Engels)


| Saartje in't kort:

🤝 Hoeveel jaar ervaring: Sinds mei 2014 in marketing en communicatie

🔎 Zoekt soorten opdrachten: Freelance communication consultant, copywriter

🌍 Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels

🏡 Woonplaats: Horebeke, 9667


| Competencies?

• Jobinhoudelijk: Ervaren in PR, woordvoerderschap, strategische partnerships, crisiscommunicatie, copywriting, communicatiecampagnes, interne communicatie, ontwikkeling van communicatiestrategieën, projectmanagement, sales & business development.

• Vorige werkgevers of opdrachtgevers: Studio Nestor (huidig), i-mens, Recupel, make sense, Grayling


Saartje is een ervaren freelance communication consultant met een sterke achtergrond in marketing en communicatie. Ze heeft gewerkt voor gerenommeerde bedrijven en communicatiebureaus, waaronder i-mens, Recupel, make sense, en Grayling. Haar expertise omvat woordvoerderschap, crisiscommunicatie, strategische partnerships, en de ontwikkeling van communicatiestrategieën.


In haar huidige rol als freelance communication consultant bij Studio Nestor, en eerdere functies als woordvoerder bij i-mens en Recupel, heeft Saartje zich bewezen in het managen van nationale en internationale communicatieprojecten. Haar ervaring omvat ook projectmanagement, sales, business development, en het aansturen van teams.


Saartje is drietalig en beheerst Nederlands, Frans en Engels. Ze beschikt over een brede set vaardigheden, waaronder copywriting, communicatiecampagnes, en interne communicatie. Haar uitgebreide ervaring en veelzijdige competenties maken haar een waardevolle aanwinst voor communicatieopdrachten en projecten.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000j0SqTQAU Saar