fbpx

Hilde

HR Business Partner

Torhout
Available from: October 5, 2023
2 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

AdministrationAssessmentChange ManagementTime ManagementComp & BenPayrollWelcoming New EmployeesFollow-up Of Evaluation And TrainingHR ManagementRecruitment & Selection BlueAccuracyPunctual

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Hilde, afgestudeerd in secretariaatsmanagement met een specialisatie in medisch secretariaat in 1993, vormt een solide basis voor administratief werk, zowel in de privésector als in de medische sector. Haar carrière begon als medisch secretaresse, maar ze heeft later de overstap gemaakt naar de privésector en werd management assistent bij een metaalverwerkend bedrijf. In 2006 richtte ze Secrata op en is sindsdien actief als zelfstandige, waarbij ze administratieve taken uitvoert voor eenmanszaken, KMO's, vrije beroepen en ziekenhuizen. Hilde heeft uitgebreide ervaring als management assistent en zoekt naar administratief ondersteunende opdrachten of HR-gerelateerde opdrachten. Ze heeft tevens ervaring met het opstellen van car policies en kan optreden als fleetverantwoordelijke. Hilde wordt beschreven als een vlotte dame met veel ervaring die verstandig en bekwaam overkomt.


| Good to know:

👌🏻 Afgestudeerd in secretariaatsmanagement met een specialisatie in medisch secretariaat. Voortdurende bijscholing en ervaring in HR-gerelateerde functies.

👌🏻 Software kennis: Ervaring met payroll- en personeelsbeheersoftware zoals Group S, SD Worx, NowJobs, eblox, Protime, en meer.


| Hilde in't kort:

🤝 Ruime ervaring als management assistent en in HR-gerelateerde functies.

🔎 Allround HR, payroll, management assistent.

🌍 Nederlands (moedertaal), Frans (vloeiend), Duits (tweetalig sinds twaalfde), Engels (vloeiend).

❤️ Sterkste troeven: Leergierig, sociaal, streng maar rechtvaardig, people manager.


Hilde heeft een indrukwekkend traject met ervaring in administratie, management assistentie en HR-gerelateerde functies, waaronder payroll en personeelsbeheer. Haar talenkennis, analytisch denkvermogen en leergierigheid maken haar een waardevolle aanvulling voor opdrachten in administratieve en HR-gerelateerde domeinen.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000K4AR0QAN Hilde