fbpx

Frank

HR Change Consultant

Wevelgem
Beschikbaar vanaf: 7 maart 2023
0 day(s) / per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

AdministrationCafeteria Plan DraftingComp & BenPayrollGDPR KnowledgeHR ManagementNegotiating Trade UnionSocial LawConfiguration Database SoftwareERPBusiness AnalysisConsumer Behavior InsightsAccuracyPunctualImplementationVendor SelectionOffice 365Process Change

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Vandaag vertel ik jullie graag meer over Frank Vandermeersch uit Wevelgem. Hij heeft een mooie carrière opgebouwd bij Liantis, waar hij gestart is als dossierbeheerder en doorgroeide tot de coördinator van de loonmotor. Van contact met de paritaire comités tot het aansturen van de ontwikkelaars, hij heeft zijn rol van A tot Z vervuld. Momenteel kijkt hij uit naar opdrachten waarin hij de digitale vooruitgang in HR kan stimuleren, maar staat zeker ook open voor meer operationele opdrachten.


Frank in ’t kort

🤝 20+ jaar ervaring

🔎 Duurtijd project minder van belang

🌍 NL (moedertaal), EN/FR (sterke basis, niet in professionele context)

❤️ Ik heb Frank leren kennen als een zachte, vriendelijke man met een duidelijke expertise en een groot interesseveld. Gezien zijn achtergrond als payrollexpert, is hij actief op de hoogte van de regelgeving omtrent HR. Zijn doel is dan ook om het HR-beleid binnen dat wettelijk kader zo goed mogelijk af te stemmen op de noden van de werkgever en werknemers: “Soft HR is heel belangrijk, maar de wetgeving moet toegepast worden.”


Expectations?

  • Job content | Het liefst gaat Frank aan de slag in een rol die hem toestaat om het HR-proces te digitaliseren -of de digitale initiatieven te optimaliseren- telkens ten behoeve van de eindgebruiker. Onder andere in (maar niet gelimiteerd tot) de domeinen sollicitatieproces, pre-boarding, onboarding of policy rond thuiswerkdagen. Als klankbord fungeert hij ook als kritische blik op een bestaand beleid of zorgt hij voor een rode draad doorheen de volledige beleidsvoering (bv. vertaalslag van ‘groen’ imago naar het cafetariaplan). Frank staat tenslotte ook open voor kortere opdrachten voor operationele payroll, hoewel hij ook dan altijd zal bekijken of de digitale processen voldoende zijn afgestemd op het dagelijks gebruik.
  • Sector | Frank kijkt zowel binnen de dienstverlenende sector -waaronder ook sociale secretariaten- als daarbuiten. Hij hecht wel belang aan duurzame en ethisch correcte waarden en normen, en wil daardoor bedrijven in o.a. vervuilende industrie, vleesverwerking of goksector uitsluiten. Verder is de mentaliteit van het management ook van belang: zelf het voorbeeld geven, vertrouwen geven om veranderingen te implementeren, groeimindset.


Good to know

👌🏻 Postgraduaat HR Management + bijkomende opleidingen

👌🏻 Remote werken is tamelijk belangrijk, aanwezig zijn op kantoor in functie van noden en projecten. Voltijds op kantoor werken kan dealbreaker zijn. 

👌🏻 Frank bezorgde me een zeer uitgebreide cv met zijn ervaring in detail omschreven. Zeker het lezen waard! 😊

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000LBMIiQAP Frank