fbpx

Gelieve mijn cv te raadplegen. Ik stuurde reeds toe.

Brussels
Beschikbaar vanaf: 28 juli 2022
5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

Welcoming New EmployeesFollow-up Of Evaluation And TrainingHR ManagementNegotiating Trade UnionSocial Law

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Op deze mooie donderdag stel ik jullie graag voor aan Peter Boon uit Brussel. Hij heeft een sterke professionele achtergrond in HR en is intussen al enkele jaren actief als freelancer. Peter heeft enkele langdurige opdrachten achter de rug en is sinds kort op zoek naar de volgende uitdaging. Kijken jullie mee uit voor hem? 😊


Peter in ’t kort

🤝 +15 jaar werkervaring in diverse HR-rollen

🔎 Zoekt middellange tot lange opdrachten (min. 3 maanden)

🌍 NL (moedertaal), EN/FR (professioneel vlot), DU (sterke basis)

🏡 Brussel + 60m. Grote actieradius: Vlaams-Brabant, Antwerpen, Oost-Vlaanderen.

💰 €750 (had op vorige opdracht €930 maar wil gerust zakken)

🏃🏻‍ Onmiddellijk beschikbaar voor een voltijdse opdracht (mag ook combinatie van meerdere opdrachten zijn). Staat nog onder contract bij Firestone maar kan direct stoppen.

️ Ik heb Peter leren kennen als een professionele, vriendelijke man. Hij heeft een achtergrond als journalist, wat opvalt aan zijn correct en formeel taalgebruik. Dit neemt echter niet weg dat hij een open houding aanneemt en vlot communiceert over eerder persoonlijke onderwerpen. Verder komt hij het liefst terecht bij een CEO die HR-minded is. De uitspraak “ons personeel mag blij zijn dat ze hier mogen werken” geeft hem dan ook onmiddellijk de kriebels.


Expectations?

  • Job content | Peter heeft tijdens zijn vorige opdracht het HR beleid volledig uitgetekend (evaluatieproces, competentiemanagement, functieclassificaties uitgewerkt + loonbeleid, car/telewerk policy, …). Verder heeft hij ook jarenlange ervaring in het bijstaan van managers op vlak van HR management: aanwervingen, functioneringsgesprekken, ontslagen en exitgesprekken. Het liefst zou hij een allround functie bekleden, aangezien hij geen concrete expertise heeft opgebouwd maar een sterk onderbouwde generalist is. Hij staat ook open voor specifieke HR-opdrachten (bv. rekrutering), maar ziet dit dan eerder in opdrachten van kortere duur.

 

  • Bedrijfscultuur | Peter heeft het meeste ervaring met bediendeprofielen, hoewel hij ook vaak overleg heeft gepleegd met vakbonden en zelf sociale verkiezingen organiseerde. Daarnaast zou hij liever niet meer terechtkomen in een multinational, omwille van de talloze discussies en rapportages die niet meer aansluiten bij de jobinhoud. Tenslotte handelt hij altijd ethisch, waardoor hij bijvoorbeeld niet bij een sigarettenproducent aan de slag wil.


Good to know

👌🏻 Master Economie + bijkomende opleidingen

👌🏻 Peter werkt regelmatig remote, maar is graag aanwezig op kantoor. Op deze manier houdt hij namelijk voeling met de mensen.

👌🏻 Zeer uitgebreid cv beschikbaar! Ik voeg het graag toe aan de bijlage. 😊

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000LBRCUQA5 Peter