fbpx

Daisy

Graphic designer

Ik ben een ervaren grafisch vormgever en kan mijn ei kwijt in Studio Omelet, waar ik me toeleg op logo- en huisstijlvormgeving voor enthousiaste ondernemers. Daarnaast kijk ik uit naar freelance opdrachten. Omdat ik maar 1 à 2 dagen ruimte over heb in mijn agenda sta ik open voor een breed scala aan opdrachten. Het hoeft zich niet tot het grafische te beperken. Ik ben leergierig, nauwgezet, gestructureerd, heb een vlotte pen en ben benieuwd naar uitdagingen waarbij ik deze skills kan inzetten.

Available from: September 2, 2022
2 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

BrandingCorporate IdentityCatalogs, Brochures, PostersCommunicationsMarketing CommunicationsOffline CommunicationAccuracyPunctualOffice 365DTPFlyers/BrochuresBannersTechnical Data SheetsStationeryFlyersCorporate identityLayoutLogo DesignPOS materialPackaging DesignTypographyVisibility

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Daisy is een ervaren freelance Grafisch Ontwerper met focus op logo en huisstijl voor ondernemers. Heeft haar eigen database aan klanten maar zoekt nog klanten erbij om haar netwerk te verbreden. Daisy heeft 15 jaar bij Technopolis gewerkt en was verantwoordelijk voor de communicatie, tentoonstellingen en marketing. Indien er een opdracht zou zijn meer in de richting van; POS materiaal, copywriting, content creatie, contentwriting etc. staat ze hier ook voor open.


Eigen website: studioomelet.be

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000PHHOBQA5 Daisy