fbpx

Amin is dossierbeheerder, financial consultant, en wenst graag als freelancer te werken in KMO's waar hij een iets breder takenpakket kan uitvoeren. Bovendien is hij ook sterk in ERP-implementatie.

Deurne
Available from: September 1, 2023
5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

Microsoft Power BIExactMicrosoft Dynamics NavisionGeneralMicrosoft Dynamics Business CentralAccuracyPunctualOffice 365BEGAAPIFRS 9 & 17USGAAPImplementationReportingIFRSMS Power PointMS WordAdministrative SupportManage ERPData InputCoding, Classifying And Archiving DocumentsForecasting, BudgetingDrafting Business PlanCash Flow AnalysisFP&A (Financial Planning & Analysis).Balance Sheet Analysis

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Amin heeft een viertal jaar ervaring als financial consultant, onder meer in een Big 4 omgeving. Momenteel zit hij in zijn opzegperiode om aansluitend als freelancer aan de slag te gaan.


Amin in ’t kort

🤝 4 jaar ervaring in taks en accounting

🔎 Uitdagende opdrachten met breed takenpakket, duurtijd mag variëren

🌍 NL (moedertaal), EN/FR (zeer goed)

🏡 Antwerpen + 60 min, maar liever dichter bij huis

❤️ Amin is een heel spontane en sociale jongeman. Hij is positief ingesteld en legt vlot nieuwe contacten. Hij komt uit een dynamische en gedreven werkomgeving, en dat ligt hem wel. Toch staat hij ook open voor een rustige en familiale omgeving, aangezien hij hier kan zien wat hij bijdraagt.


Expectations?

 • Job content | Amin is op zoek naar een breed takenpakket, van inboeken tot jaarafsluit. Als consultant heeft hij o.a. ervaring opgebouwd in:
  • Accounting: compliance, maandelijkse rapporteringen, ondersteunen bij jaarrekeningen, ad hoc analyses, …
  • Tax: roerende voorheffingen, aangifte vennootschapsbelasting, ondersteunen bij controles, …
  • Technology: ERP-implementatie (vnl. testing en scripts schrijven), schakel zijn tussen eindgebruiker en IT, Alteryx (software die manuele stappen in Excel automatiseert)
 • Sector | Sector mag breed zijn. Amin heeft een lichte voorkeur voor de iets kleinere bedrijven, puur omwille van het feit dat het takenpakket daar vaak iets breder is.

Good to know

👌🏻 Bachelor Tax & Accounting (behaald in 2018)

Interested in this profile?

Interested in this profile?

   I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

   0036N00000PJ3wPQAT Amin