fbpx

ik heb al heel wat ervaring binnen de HR sector. Voornamelijk recruteren van A-Z, loonsadministratie, plannen uitschrijven,... Daarnaast ben ik inzetbaar als administratieve consultant: boekhouding (voorbereiding), debiteurenbeheer, planning, managment assistant, events, aankoop,...

Lendelede
Beschikbaar vanaf: 21 september 2023
4.5 dag(en) / per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Maak kennis met Shanna: een gepassioneerde professional met een indrukwekkende reis in de wereld van HR. Met een carrière vol waardevolle ervaringen in haar rugzak, staat ze nu op het punt om de spannende reis van freelance werk te verkennen.


Shanna's professionele traject heeft haar door verschillende facetten van HR geleid, waarbij ze zich bewezen heeft als een veelzijdige kracht. Haar expertise reikt over diverse domeinen, variërend van het opstellen van budgetten tot rekrutering en selectie, en van het ontwikkelen van een effectief HR-beleid tot het volledig opzetten van HR-processen vanaf nul. Ze heeft zelfs ervaring met het creëren van een doordacht car policy en het ontwerpen van opleidingsplannen die de groei van medewerkers stimuleren. Administratie, het aanvragen van vergunningen, het opstellen van arbeidscontracten en het implementeren van medewerkersvoordelen behoren ook tot haar vaardigheden. Daarnaast is Shanna bekwaam in loonverwerking en heeft ze een gedegen begrip van belastingteruggaves en accijnsprocedures.


Wat Shanna onderscheidt, is haar zoektocht naar betekenisvolle opdrachten. Ze richt haar pijlen op allround HR-werkzaamheden en het selecteren en werven van talent. Voor Shanna is het belangrijk om langdurige samenwerkingen op te bouwen, want ze begrijpt dat een perfecte match tijd vergt en niet overhaast kan worden.


Waarom heeft Shanna de stap naar freelance werk gezet? Vrijheid en flexibiliteit zijn voor haar geen holle termen, maar kernwaarden die haar in staat stellen haar passie voor HR te benutten terwijl ze bedrijven helpt te groeien. Met haar schat aan ervaring en haar vermogen om verantwoordelijkheid te nemen, gaat Shanna verder dan traditionele denkkaders om innovatieve oplossingen te vinden.


Talen zijn geen barrière voor Shanna, want ze is vloeiend in het Nederlands en beheerst zowel het Frans als het Engels op hoog niveau. Ze begrijpt het belang van effectieve communicatie in een diverse en internationale zakelijke omgeving.


Haar toolkit omvat een reeks softwaretoepassingen die haar ondersteunen bij haar HR-uitdagingen, waaronder PIDI (voor overheidskwesties), Bright Analytics, Microsoft Office, Teams, Teamleader, Bouwsoft, Lotus Note, Check in at Work en sociale zekerheidstoepassingen.


Shanna heeft ook waardevolle payroll-ervaring, waarbij ze met succes prestaties en loonverwerking heeft beheerd voor verschillende ondernemingen. Een hoogtepunt was haar betrokkenheid bij Transport Vanneste, waar ze samen met de zaakvoerder verantwoordelijk was voor het beheren van prestaties, personeelsdossiers, onboarding en rekrutering voor een team van chauffeurs en bedienden.


Shanna's verhaal is er een van toewijding aan HR-excellentie, van het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid, en van het streven naar groei, zowel voor zichzelf als voor de bedrijven waarmee ze samenwerkt. Met haar unieke achtergrond en passie voor mensen is Shanna klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en waarde toe te voegen aan elke opdracht die ze onderneemt.

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000RS0Y9QAL shanna