fbpx

Deurne
Available from: January 1, 2023
3 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Ik stel jullie van ook graag voor aan Wissam (°1995) uit Deurne. Ze heeft Nederlandse roots en heeft daardoor een eerste ervaring opgebouwd in de Nederlandse én Belgische sociale wetgeving. Na enkele jaren actief te zijn als uitzendconsultent, wil ze nu de overstap maken van loondienst naar freelance statuut om zo steeds bredere opdrachten te doen. Ze is op zoek naar een 4/5e opdracht in HR, liefst een langere opdracht (bv. 3 maanden) zodat ze ‘stabiel’ kan overstappen. Zoeken jullie met haar mee? 😊


Wissam in ’t kort

🤝 Bachelor HR + 3 jaar ervaring als uitzendconsulent

🔎 Zoekt breed binnen HR: recruitment, HR BP, HR administratie, …

🌍 Nederlands (moedertaal), Engels (zeer goed)

️ Wissam maakt een heel spontane en open indruk. Ze voelt zich thuis in een mensgerichte omgeving en haalt veel energie uit het contact met medewerkers/uitzendkrachten. Het liefst werkt ze in een team, aangezien ze start als freelancer en ze op die manier toch nog bij iemand terecht kan als ze vragen zou hebben.


Expectations?

 • Job content | Ze heeft vooral ervaring als uitzendconsulent, maar heeft ook al geproefd van een bredere rol als assistent van de HR Business Partner. Wissam geeft de voorkeur aan een gevarieerd takenpakket, maar staat ook open voor een sterk afgelijnde opdracht.
  • Uitzendconsulent: searchen via database + VDAB, voorbereidende loonverwerking (NL+BE), contractbesprekingen, opvolggesprekken, vragen beantwoorden over (basis) sociale wetgeving en loonbrieven, jobdagen organiseren bij klanten, … Vooral gewerkt met bedienden, ook bijgesprongen bij arbeiders.
  • Assistent HR BP: focus ligt op contact met medewerkers, alle vragen beantwoorden, documenten opmaken, correspondentie i.v.m. managementbeslissingen, met zieke medewerkers in gesprek gaan en opvolgen, contact met werving- en selectiebureaus, …
  • Wat niet? Puur payroll of volledig HR beleid opzetten (kennis niet sterk genoeg)
 • Sector | Mag zowel intern bij bedrijven zijn als bij derde partijen. Liefst iets grotere bedrijven, omdat zij vaak al een bepaald kader rond HR hebben waarin ze aan de slag kan en/of bepaalde projecten kan uitwerken.


Good to know

👌🏻 Bachelor Human Resource Management (2019 @ Hogeschool Rotterdam)

👌🏻 Als ze 4 dagen/week werkt, zou ze graag 1 dag remote kunnen werken. Dit zal echter geen dealbreaker zijn!

👌🏻 Wissam heeft nog geen btw-nummer aangevraagd, maar brengt dit in orde zodra ze een opdracht heeft. Aangezien ze nog een opzegtermijn heeft, zou ze haar nummer ruimschoots op tijd moeten ontvangen om vlot te kunnen starten als freelancer.


Interested in this profile?

Interested in this profile?

   I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

   0036N00000RSRRfQAP Wissam