fbpx

Als freelancer sta ik klaar voor administratieve en boekhoudkundige ondersteuning.

Lummen
Beschikbaar vanaf: 27 maart 2024
1 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Na een mooie ervaring als boekhouder in loondienst, koos hij ervoor om in 2020 op zelfstandige basis aan de slag te gaan. Intussen werkt Peter niet enkel zélf op freelance basis, maar kan hij ook rekenen op administratieve collega’s voor bepaalde opdrachten.

 

Peter in ’t kort

🤝 Bachelor Accountancy-Fiscaliteit + 14 jaar ervaring als boekhouder

🔎 Freelance accountant, freelance boekhouder, freelance dossierbeheerder A-Z

🌍 Nederlands (moedertaal), Frans (goed maar lang niet gebruikt), Engels (goed maar geen vakjargon)

❤️ Ik heb Peter leren kennen als een professionele en spontane man. Hij komt rustig en beheerst over, terwijl hij vlot contact legt met nieuwe mensen. In een eerdere functie werkte hij nauw samen met de zaakvoerder van een KMO en zorgde hij voor de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen (HR, finance, administratieflows). Zo’n kleine werkomgeving past goed bij Peter, omdat hij op die manier een goed overzicht krijgt van alle activiteiten en dus ook brede verbetervoorstellen kan doen.

 

Expectations?

 • Job content | Het mag zeker een brede rol zijn waarin Peter de administratieve kant van het bedrijf helpt verbeteren, maar hij weet ook dat deze opdrachten niet vaak voorkomen. Zelf staat hij daarom dus ook open voor operationele opdrachten in de boekhouding, idealiter wel in een senior rol. Hij heeft geen ITAA-titel behaald.
  • Accounting: volledige beheersing, behandelt dossiers van A-Z en voert een volledige interne boekhouding zonder extern kantoor.
  • Administration: algemene administratie (telefonie, mailboxbeheer, offertes verwerken, orderverwerking) en HR (contractopmaak van arbeiders, bedienden en flexi’s, loonverwerking i.s.m. SD Worx)
 • Sector | Mag zowel als interne boekhouder zijn (sector van het bedrijf speelt dan geen rol) als bij een boekhoudkantoor. Kleine bedrijven hebben sowieso zijn voorkeur omwille van het familiale karakter en de breedte van het takenpakket. Voor kortere opdrachten hoeven we hier echter geen rekening mee te houden.

 

Good to know

👌🏻 Peter heeft 2 personen in dienst die de administratieve opdrachten voor hun rekening nemen. Zijn onderneming kreeg de naam Maxélie (www.maxelie.be).


Interested in this profile?

Interested in this profile?

   I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

   0036N00000T4yj8QAB Peter