fbpx

Ik ben afgestudeerd in Orthopedagogie, waar ik na mijn studies aan de slag ben gegaan als externe account specialist voor een grote internationale speler. Mijn taken zijn het inplannen van arbeiders aan de hand van de noden binnen de productie, maar ook het verwerken en beantwoorden van personeelsadministratie zoals verlof, ziekte, eindejaarspremie, gewerkte uren, etcetera. Natuurlijk sta ik dan ook nauw in contact met de interne collega's. Het aanleren van nieuwe computerprogramma's is voor mij geen probleem. Graag licht ik mijn motivatie verder toe tijdens een verkennend kennismakingsgesprek.

Beschikbaar vanaf: 14 augustus 2023
4 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Graag stel ik Sana aan u voor, een enthousiaste kandidaat die mogelijk interessant is voor uw team. Hieronder vindt u een overzicht van haar opleiding, vaardigheden en werkervaring:


Opleiding:

- Orthopedagogie: Sana heeft van september 2018 tot juni 2021 gestudeerd aan de Arteveldehogeschool, waar ze haar diploma in de orthopedagogie heeft behaald.


Digitale vaardigheden:

Sana beschikt over vaardigheden op het gebied van:

- Microsoft Word

- Microsoft Excel

- Microsoft PowerPoint


Werkervaring:

- Account Specialist - HR & Advice: Sinds augustus 2021 is Sana werkzaam als Account Specialist in HR & Advice. Ze brengt ambitie, betrokkenheid en assertiviteit mee naar deze rol.

Hierbij zijn haar taken: het inplannen van arbeiders aan de hand van de noden binnen de productie, maar ook het verwerken en beantwoorden van personeelsadministratie zoals verlof, ziekte, eindejaarspremie, gewerkte uren, etcetera. Natuurlijk staat ze dan ook nauw in contact met de interne collega's.

- Overkoepelend Winkelverantwoordelijke: Van 2016 tot 2018 was Sana werkzaam als overkoepelend winkelverantwoordelijke bij Promotex International in Deinze, Waregem en Ronse.


Talenkennis:

- Nederlands: Moedertaal

- Engels: Zeer goed

- Arabisch: Zeer goed

- Frans: Goed


Met haar professionele achtergrond, taalvaardigheden kan Sana een waardevolle aanvulling zijn binnen uw team.

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000Un94pQAB Sana