fbpx

xanthippe

Talent Manager

Winch
Available from: January 1, 2024
4 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

AdministrationAssessmentChange ManagementTeam BuildingGDPR KnowledgeWelcoming New EmployeesFollow-up Of Evaluation And TrainingHR ManagementCareer CounselingOutplacementNegotiating Trade UnionBurnout PreventionSocial LawAccuracyPunctualOffice 365

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Today I'd like to tell you more about Xanthippe (°1991). Ze heeft intussen heel wat jaartjes ervaring als freelance recruiter en heeft ook een eigen bedrijfje gespecialiseerd in internationale medische profielen. Om helemaal “mee” te blijven met de snel veranderende wereld van rekrutering, is ze op zoek naar een freelance opdracht als recruiter of HR BP in een andere sector.


Xanthippe in ’t kort

🤝 10+ jaar ervaring in HR

🔎 Freelance Recruiter, freelance HR BP, freelance Recruitment/HR Manager

🌍 Nederlands (moedertaal), Engels/Frans (zeer goed)

❤️ Xanthippe is een enthousiaste, goedlachse en spontane dame. Ze is direct en assertief, maar zal dit altijd op een zachte en warme manier overbrengen. Ze is ambitieus ingesteld, waardoor ze nu klaar is om stappen te zetten naar een leidinggevende functie. Verder vertelde ze me dat ze hoogsensitief is, waardoor ze een heel sterk inschattingsvermogen heeft en waardoor ze bewust prikkelarme werksituaties inplant tijdens de werkweek.


Expectations?

 • Job content | Recruitment staat voor Xanthippe sowieso centraal in de zoektocht.
  • Experience: vooral met white collar profielen (sales, finance, engineering, medical, HR, …). Ze heeft ook heel wat ervaring in IT maar profileert zich niet per sé als IT-recruiter.
  • Ambitie: het leidinggevende aspect verkennen. Ze heeft echter een beperkte kennis van payroll, dus als bv. HR-manager zal ze daarvoor ondersteuning nodig hebben van de juiste collega’s. Dit is trouwens geen must, ze staat ook open voor louter operationele functies!
 • Sector | Gezien haar eigen bedrijf zich vooral focust op de medische sector, mogen we die voor bijkomende opdrachten uitsluiten. Ze wil graag variatie in haar werkweek. Verder mogen we heel breed kijken, zowel qua sector als qua grootte van het bedrijf. Uitzendsector vormt bovendien geen probleem, hoewel ze geen ervaring heeft met uitzendcontracten.

Good to know

👌🏻 Bachelor Work & Organizational Psychology (behaald in 2012)

Interested in this profile?

Interested in this profile?

   I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

   0036N00000UnU0ZQAV xanthippe