fbpx

Buggenhout
Available from: August 31, 2023
2.5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Karina in ’t kort

🤝 Bachelordiploma + meer dan 20 jaar ervaring in (financiële) administratie

🔎 Freelance hulpboekhouder, freelance financieel-administratief bediende, freelance financieel adviseur, freelance loopbaanbegeleider voor zelfstandigen, freelance logistiek bediende, …

🌍 Nederlands (moedertaal), Engels (professioneel vaardig), Frans (beperkt, maar wel voldoende om in een gemengd team te werken)

🏡 Woont in Buggenhout, wil graag maximaal 45 minuten onderweg zijn

❤️ Karina is een enthousiaste, positieve en leergierige dame. Ze is ondernemer in hart en nieren, en draagt andere ondernemers ook een warm hart toe. Eerdere opdrachten brachten haar vooral in contact met kleinere zelfstandigen, maar dankzij haar brede interesse, voelt ze zich in elk type bedrijf thuis. Verder heeft ze ook een achtergrond in de zorgsector, en dat aspect zal nooit uit haar karakter verdwijnen. Mensen (verder)helpen en begeleiding bij (persoonlijke) groei is iets dat ze altijd met veel plezier zal doen.

 

Expectations?

 • Job content | Karina deelt haar activiteiten op in 4 categorieën: financiële begeleiding bieden, operationele financiële taken uitvoeren, loopbaanbegeleiding voorzien en de volledige backoffice van een transportfirma beheren.
  • Financiële begeleiding: Inzicht geven in de huidige cijfers, analyses van de boekhouder helpen interpreteren, valkuilen en groeikansen detecteren, … overall het financieel vaardiger maken van een bedrijf.
  • Operationele financiële taken: Inboeken van facturen (aankoop/verkoop), betalingen uitvoeren, debiteuren en crediteuren beheren. Geen ervaring met jaarafsluitingen en aangiftes maar staat hier zeker voor open! Gebruikt Billit als boekhoudprogramma, maar denkt dat ze met gelijkaardige programma’s ook snel weg zal zijn.
  • Career Counseling: Vooral voor ondernemers. Ze wil graag duidelijk maken dat ook zelfstandigen recht hebben op loopbaancheques!
  • Backoffice transportfirma: Doet ze voor haar eigen zaak, gaande van personeel tot boekhouding. Ook sectorspecifieke administratie neemt ze graag voor haar rekening, aangezien ze ook de vakbekwaamheid voor vervoersvergunning behaald heeft. Ze is bovendien lid van de Raad van Bestuur van Transport en Logistiek Vlaanderen.
 • Sector | Mogen we heel breed in gaan. Ze staat ook open voor boekhoudkantoren (en hoopt daar dan bij te kunnen leren over afsluitingen en aangiftes). Richting transport mogen we zeker ook kijken. Ze werken wel vaker samen met concullega’s in onderaanneming om het chauffeurstekort op te vangen. Een transparante en eerlijke samenwerking met een concullega betekent voor Karina dus enkel maar voordelen!

 

Good to know

👌🏻 Bachelordiploma Boekhouden + extra opleidingen gevolgd, waaronder KMO-Management aan Vlerick.

👌🏻 Telewerk is voor Karina niet echt van belang. Ze wil gerust elke werkdag aanwezig zijn op kantoor.

👌🏻 Karina is in 2021 gestart met freelance opdrachten. De jaren ervoor hebben ze gewerkt aan de groei van hun transportbedrijf, maar liepen hier enorm tegen het chauffeurstekort aan. Trekkers die te lang stilstaan zijn nefast voor een kleine ondernemer, waardoor ze beslist hebben om een status quo te behouden en niet meer specifiek te werken aan groei. Dit zorgde voor extra ruimte in de weekplanning, die Karina nu opvult met diverse opdrachten. 

Interested in this profile?

Interested in this profile?

   I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

   0036N00000Uo3oKQAR Karina