fbpx

Cynthia

HR Business Partner

Soft hr- hrbp With my years of experience, I can help companies from a-z with their soft hr

Blankenberge
Beschikbaar vanaf: 5 december 2023
4 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

AccuracyPunctualOffice 365LeadershipOrganizationProblem SolvingProcess ChangeStrategizingAdministrative SupportData InputCoding, Classifying And Archiving DocumentsFace2face Customer ContactFollow up OrdersTelephone Customer ContactProcessing Purchase OrdersSAPSAPAdministrationAssessmentInsights Discovery AccreditationTeam BuildingTime ManagementComp & BenGDPR KnowledgeWelcoming New Employees

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Graag stel ik jullie voor aan Cynthia uit Blankenberge. Ze startte haar carrière in de uitzendsector en groeide daar door tot Office Manager. Sinds begin vorig jaar is ze aan de slag als freelancer en richt ze zich vooral op functies als HR Businesspartner. Ze ontdekte al snel dat ze in zo’n rol een grote voorkeur heeft voor een arbeiderspopulatie. Gezien haar huidige opdracht zich situeert in het bediendensegment, is ze stilaan op zoek naar vervanging. Kunnen jullie haar hierbij helpen?


Cynthia in ’t kort

🤝 6 jaar ervaring in uitzend (alle profielen) + 1 jaar als freelance HR BP

🔎 Zoekt als freelance HR Businesspartner (blue collar)

🌍 Nederlands (moedertaal), Engels (zeer goed), Frans (basis)️ Cynthia is een spraakwater en bruist van energie. Ze houdt van een volle agenda en kan zich goed vinden in zowel gestructureerde als chaotische omgevingen. Verder hecht ze veel belang aan rechtstreeks contact met de werkvloer and communiceert ze vlot op alle hiërarchische niveaus.


Expectations?

  • Job content | Ervaring in de uitzendsector, deed daar alle profielen. Arbeiders, bediendes, bouwsector, het passeerde allemaal de revue. Als HR BP bestond haar takenpakket o.a. uit: dagelijks contact met arbeiders (tot 450) en leidinggevenden, communicatie met fracties/vakbonden, interne mobiliteit begeleiden (gesprekken, rollenspelen, psychotechnische proeven, assessments, opleidingen aanreiken), sanctiebeleid uitwerken en opvolgen, absenteïsmegesprekken, exitgesprekken en opvolging dossier, inboeken verlof/verlet, opleidingsplan uitwerken, arbeidersdag organiseren (met workshops en sprekers).
  • Sector | We mogen vast en zeker de nadruk leggen op productie- of bouwbedrijven. Deze omgevingen geven haar het meeste voldoening. Dienstensector valt per definitie af omwille van het gebrek aan arbeidersprofielen. 😊


Good to know

👌🏻 A2 Kantoor + Bedrijfsbeheer + Federgon + CVA

👌🏻 Telewerk is wel een groot voordeel maar geen absolute must. Dit vooral i.f.v. uitsparen van reiskosten en zo het tarief te kunnen drukken.


Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000WSS6aQAH Cynthia