fbpx

Ilke

Finance Consultant

Aarschot
Beschikbaar vanaf: 5 december 2023
4 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Maak kennis met Ilke (°1979 en voluit Ilona, maar we zeggen Ilke😊) uit Aarschot.

Ze heeft een ruime ervaring opgebouwd in de financiële sector en kijkt momenteel uit naar een nieuwe freelance opdracht.

Haar opdracht loopt af in april, maar ze is nu al volop bezig met solliciteren naar een nieuwe 4/5e of voltijdse opdracht.


| Good to know

👌🏻 Master TEW (2001) + Master Accountancy & Auditing (2002) + Master in Management en Beleid van de Gezondheidszorg (volgt ze momenteel in avondonderwijs)

👌🏻 Ze is momenteel aan de slag in een functie als Stafmedewerker Kwaliteit en zou deze functie ook in vast dienstverband mogen uitvoeren. Hoewel het een fijne afwisseling was qua jobinhoud, gaat ze hier niet op in, mede omdat ze geen medische opleiding heeft genoten en zich dus niet sterk genoeg voelt in het onderwerp.


| Ilke in ’t kort

🤝 Master Accountancy, + 20 jaar ervaring

🔎 Zoekt als freelance financial consultant, freelance finance manager, freelance audit manager, …

🌍 Nederlands (moedertaal), Engels/Frans (vloeiend), Duits (basis)

❤️ Als je Ilke in 1 woord moet beschrijven: bezige bij! Oké het zijn er 2, maar je begrijpt het concept vast wel.  Ze volgt namelijk bovenop haar job nog een extra masteropleiding in avondonderwijs (master management en beleid van de gezondheidszorg). Ze heeft tijdens de coronacrisis ook een eigen bedrijf opgericht dat luxemerken van interieuritems importeert in een B2B-context. Momenteel ziet ze dit eerder als een hobby, die bovendien stilaan uitdooft. Als persoon is ze niet de meest extraverte, maar houdt ze wel van duidelijke en rechtlijnige communicatie. Ze weet graag wat er van haar verwacht wordt en zal haar verwachtingen ook altijd rustig en professioneel uitspreken.


| Expectations?

Job content | Gezien haar achtergrond, komt ze in aanmerking voor managementfuncties. Dit is echter geen must in iedere opdracht. Een meer hands-on takenpakket kan zeker, op voorwaarde dat het niet puur uitvoerende boekhouding is (bv. enkel voorbereiding voor de externe boekhouder). Een opdracht waarbij ze van A-Z instaat voor het financieel-boekhoudkundige aspect, komt dan weer wél in aanmerking. Hierbij een overzicht van haar ervaring:


Operationeel: externe audit, volledige administratie/boekhouding van een kleiner bedrijf (cfr. eigen vennootschap)

Management: hoofd interne audit, coördinatie financieel-economische projecten


| Sector | Ilke heeft een boontje voor de gezondheids- of welzijnssector dus daar mogen we gerust de focus op leggen. Ze staat daarnaast ook open voor andere sectoren, vooral waar bedrijven waar ze terechtkomt in een fijne sfeer. Dit betekent voor haar: ”gewoon eens babbelen, flexibiliteit langs beide kanten, open cultuur, no-nonsense, pragmatisch, niet rond de pot draaien.”


Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000WTEbbQAH Ilke