fbpx

Met mijn 10 jaar ervaring als grafisch designer, is mijn liefde voor design nog lang niet uitgedoofd. Ik ben actief als grafisch designer in zowel print als web, ik begeleid bij print design mijn klanten ook heel graag bij zoektocht naar perfect passend papier en afwerking. Variatie is iets dat mij heel goed ligt. Logo design afwisselen met een brochure/flyer, dan weer design maken voor een website,... Variatie vind ik heel leuk doordat het ook uitdagend kan werken en zorgt er soms voor dat je uit je comfort zone getrokken wordt en zo ook nieuwe dingen kunt ontdekken, leren. Ik ben communicatief sterk en vind belangrijk om deadlines te halen, daarbij helpt mijn planmatig en gestructureerd kantje mij. Dagelijks maak ik gebruik van CS Adobe pakket, zoals InDesign, Illustrator, Photoshop. Voor web design en andere online toepassingen werk ik liefst met Figma, wat niet wegneemt dat ik ook met Adobe XD overweg kan. Liefst werk ik van thuis uit, al zou het leuk zijn om af te wisselen en een paar dagen ergens anders te werken.

Evergem
Beschikbaar vanaf: 26 juni 2023
2 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Graag vertel ik jullie vandaag meer over Kristina uit Evergem. Ze heeft al een zeer mooie ervaring opgebouwd in de grafische sector. Kristina werkt het liefst van A tot Z waarbij ze zowel strategisch als uitvoerend te werk kan. Kan zowel in teamverband als zelfstandig werken.


| Good to know

👌🏻 Professionele Bachelor: Crossmedia Ontwerp (Artevelde Hogeschool)

👌🏻 Kennis van Illustrator, Indesign, Photoshop, Figma

👌🏻 Eigen wagen. Kan zowel van thuis uit werken als op kantoor.


| Kristina in ’t kort

🤝+/- 8j ervaring als grafisch vormgever

🔎 Zoekt vooral naar grafische opdrachten: printdesign, graphic design, web design

🌍 Nl (moedertaal), Eng (zeer goed), Fr (basis)

🏃🏻‍ 4/5e kan voor haar maar in Juni nog een reis gepland, staat nog niet concreet vast.

❤️ Kristina is een zeer sociaal en is het liefst creatief bezig. Natuurlijk kan ze steeds de meningen en de huisstijlen van nieuwe klanten respecteren en volgen maar liefst denkt ze ook creatief en innoverend mee met de eindklant. Haar sterkte: ze kan goed luisteren en de wensen van de klant opvolgen.

Kristina heeft een sterk oog voor details.


| Competenties?

  • Jobinhoudelijk | Zowel digital als print; logo's, huisstijl, social media visuals, web design, campagnes, geboorte kaartjes, visite kaartjes, affiches, folders, flyers,
  • Ervaring in print ontwerp/product ontwerp: heeft voor Case Company print van gsm hoesjes ontworpen.
  • Na haar studies heeft ze 7 jaar gewerkt binnen een communicatiebureau die zich specialiseerde in reclame en pr.


Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000YMrHQQA1 Kristina