fbpx

Cindy

Telesales (outbound)

na 20 jaren als leidinggevende in sales omgevingen besliste ik, na 2 sabbatjaren, om als freelancer aan de slag te gaan. Administratieve ondersteuning, telemarketing en Sales coaching zijn helemaal mijn ding. kortom, ik beschik over de tools en know-how om ervoor te zorgen dat een organisatie mee kan groeien.

Saint Nicholas
Beschikbaar vanaf: 30 juni 2023
5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

Account ManagementAdministrationAcquiring CustomersTracking CustomersPartner SearchSales TechniquesSelect SuppliersCommunicationsContent Writing / Content MarketingExternal CommunicationsInternal CommunicationsOffline CommunicationDrafting Communication PlanPress ReleasesSpeech WritingNewsletter WritingSpeech WritingEmail MarketingLead GenerationAccuracyPunctual

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Cindy, uit Sint-Niklaas, is 20 jaar geleden begonnen in de transport sector bij "eurosprinters" als administratief medewerker, maar na 2 maand groeide ze al door naar de commerciele dienst. Zo maakte ze kennis met de Sales wereld. Ze werkte daar 5 jaar bij de commerciële binnendienst.

Maar het bedrijf werd overgenomen door bpost, er veranderde enorm veel waardoor ze daar niet meer wou werken.

Nadien zocht Cindy een salesfunctie in Oost-Vlaanderen omdat ze ging verhuizen, zo kwam ze terecht bij Bond moyson waar ze de commerciële binnendienst en buitendienst volledig zelf heeft opgestart. ( In die tijd bestond dat nog niet.)Cindy is iemand die graag werkt en zelf graag in het werkveld maar ook een leidinggevende rol op zich neemt. Ze werkte zowel B2C als B2B.

Ze besloot dan 4/5 die commerciële binnen en buitendienst te doen, in combinatie met dan 1 dag in de week als salescoach/fullservice coach werkte. (het coachen van alle loketmedewerkers in Oost-Vlaanderen)

Na 12 jaar daar gewerkt te hebben besloot ze, met pijn in het hart, er even van tussen uit te gaan, ze kreeg 2 kindjes dus wou haar daar even op focussen.

Sales is echt haar "dada", zowel het uitvoerende als het leidinggevende. Ze is een goedlachse, enthousiaste dame die met passie over haar vak verteld.


Haar takenpakket als telesalesmarketeer:

- administratie van A tot Z

- werken targets

- medewerkers laten groeien, opleiden, coachen

- sales & marketing

- internal salesCindy studeerde talen dus is heel communicatief. Echter is het wel even geleden dat ze haar talen moest gebruiken, maar ze is iemand die daar snel terug inkomt.

- Dutch (native language)

- Frans (goed)

- Engels (goed)

- Duits (noties)

- Spaans (noties)


Qua programmakennis gebruikte ze altijd programma's die eigen waren aan het bedrijf. Ze is iemand die heel snel mee is en enorm leergierig is dus ziet geen probleem om nieuwe programma's aan te leren.

Ze heeft een zeer goede kennis van het MS Office pakket.


3 pijlers:

- staat open voor heel veel, his heel open minded ingesteld, vindt dit belangrijk als freelancer

- leergierig

- commercieel ingesteldheid


Ze staat op voor enkel administratieve opdrachten maar het liefst in combinatie met sales en coaching.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000YN4e2QAD Cindy