fbpx

Mijn takenpakket als operationeel directeur was naast aansturing, opvolging business en acquisities ook wel HR-gerelateerd en in die zin stond ik in voor : - werving, selectie en onboarding van nieuwe werknemers -uitwerking functionerings- en evaluatiegesprekken - opvolging ziekteverzuimbeleid - aanspreekpunt voor medewerkers - kennis van sociale wetgeving - voorzitter van ondernemingsraad - samenwerking met sociale partners Andere troeven : - Geen hoger diploma maar hoger werk- en denkniveau (functies bij VDAB uitgevoerd na slagen voor selectie B-niveau (Bachelor) - Ik durf initiatief nemen, ga gedreven te werk en ik zoek proactief naar oplossingen - Ik beschik over uitstekende communicatieve vaardigheden - Ik analyseer noden, leg verbanden, kan de impact inschatten van beslissingen en ga pragmatisch te werk - Ik ben een betrokken vertrouwenspersoon - Ik ben hands-on en werk planmatig en projectmatig - Affiniteit met thema's rond diversity, equity & inclusion - Ik kan mijn mannetje staan, ik werk zelfstandig en ben tegelijkertijd een geboren teamspeler - Ik ben vlot in het gebruik van courante PC-toepassingen (Word, Excel, Outlook, Teams…). 1 Ik spreek vloeiend Nederlands & Frans en heb eveneens een goede kennis van het Engels - Ik ben zeer flexibel en mobiel - Ik ben woonachtig op de taalgrens tussen Vlaanderen & Wallonië

Juprelle
Beschikbaar vanaf: 13 maart 2023
5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Maak kennis met Simon. Hij heeft een ruime ervaring opgebouwd als operationeel directeur in de dienstenchequesector (via management vennootschap). Door de meest recente overname heeft hij beslist om de samenwerking stop te zetten en op zoek te gaan naar freelance opdrachten. Zijn voorkeur blijft liggen op soft HR, maar ook sales kan hem triggeren.

 

| Simon in ’t kort

🤝 30+ jaar ervaring in HR, waarvan 16j op managementniveau

🔎 Zoekt als freelance HR BP, freelance accountmanager, …

🌍 Nederlands/Frans (tweetalig), Engels (zeer goed)

❤️ Humor, professionaliteit en open minded. Deze termen omschrijven hem perfect, en maken dus snel duidelijk dat hij zelfs tijdens een eerste kennismaking een vertrouwde en enthousiaste indruk heeft nagelaten. Verder kijkt hij er erg naar uit om diverse sectoren te ontdekken, bij voorkeur binnen zijn jobinhoudelijke expertise. Dit neemt echter niet weg dat zijn takenpakket (in samenspraak) uitgebreid kan worden of dat hij interesse zal tonen voor opdrachten die net dat tikkeltje afwijken van zijn ervaring. Met zijn open blik en gemotiveerde attitude, kan je dus altijd rekenen op een positieve babbel.

 

| Expectations?

Job content | Simon geeft sowieso de voorkeur aan opties in soft HR. Hij heeft daarbovenop ook een algemene kennis van sociale wetgeving en payroll, dus kan zeker ondersteunen met strategie of stroomlijnen van processen. Operationele payroll is echter niet aan hem besteed.

Verder heeft hij ook ervaring met o.a. aanwervingen, functionerings- en evaluation interviews, flexplan opzetten i.s.m. HR, sociaal overleg plegen, voorzitten ondernemingsraad, diversiteit & inclusie.


Wat ook? Sales heeft hem altijd aangesproken en ligt hem ook wel. Tot hiertoe met focus op het uitbouwen van een kantorennetwerk en het vinden van bedrijven in functie van acquisities. Zijn interesse gaat echter verder, waardoor we ook opties richting accountmanagement B2B of B2C mogen voorstellen. Het liefst met een verkoopbaar product, maar hij is snel geïntrigeerd dus hij verwacht daar niet te selectief in te zijn. 😊


Sector | Omwille van een concurrentiebeding mag hij niet werken in dienstenchequebedrijven. Verder wil hij geen sectoren uitsluiten en kijkt hij ernaar uit om nieuwe omgevingen te ontdekken!

 

| Good to know

👌🏻 Opleiding: secundair onderwijs kantooradministratie

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000YNYIjQAP Simon