fbpx

Na een 11tal jaren ervaring hebben op gedaan bij 3 accountantskantoren (BDO - Van den Berghen Accountants en Acco Accountants), heb ik beslist om als freelancer door te gaan. De 2 dagen dat ik niet-beschikbaar ben, komt doordat ik reeds de boekhouding doe van verschillende vennootschappen van A tot Z.

Available from: November 5, 2023
3 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

Making Payments SuppliersFormatting InvoicesAccountingBalance Sheet PreparationBank Extracts BooksBelgian Tax Law - And RegulationWriting ObjectionsBooking & Processing Financial DataTax Returns (Personal Income Tax, Corporate Income Tax, VAT)Year end (closure of Fiscal Year)Analyzing Financial StatementsFinancial Statement PreparationJaarverslag Opmaken & AnalyserenMonth endFollow up on Accrued ExpensesTaxes / Tax AdviceExactEntering InvoicesSending payment remindersDrafting Business PlanP&L Interpreting And Formatting

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Andy is een ervaren professional met een sterke achtergrond in accountancy en fiscaliteit. Hij heeft een bachelor diploma in accountancy fiscaliteit behaald en heeft gedurende 12 jaar gewerkt als boekhouder van A tot Z. Met zijn uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van financiën en boekhouding, is Andy uitgegroeid tot een senior dossierbeheerder.

 

In 2022 heeft Andy de stap gezet om als freelancer aan de slag te gaan. Deze nieuwe fase in zijn carrière stelt hem in staat om zijn expertise en diensten op het gebied van accountancy en fiscaliteit aan te bieden aan verschillende klanten. Als freelancer is hij flexibel en in staat om op maat gemaakte oplossingen te leveren aan bedrijven van verschillende groottes en in diverse sectoren.

 

️ Andy is een sociaal persoon die waarde hecht aan samenhorigheid en goede relaties met anderen. Hij geniet ervan om in een team te werken en streeft naar een positieve en harmonieuze werkomgeving. Andy is iemand die graag verantwoordelijkheid neemt en bereid is om leiderschap te tonen wanneer dat nodig is. Hij voelt zich betrokken bij zijn werk en neemt zijn taken serieus, waarbij hij nauwlettend let op details en nauwkeurigheid.

🤝 ervaring binnen finance

🔎 zoekt opdrachten als accountant     

🌍 talenkennis: ND/ ( FR/ENG plan trekken)  

 

Job Content:

-         Van junior dossierbeheer doorgegroeid naar senior dossierbeheerder.

o  Boekhouding van A tot Z.

o  Ervaring binnen boekhoudkantoren.

o  Beheerde een eigen dossierlijst.

o  Dossiers verwerken in samenspraak met een collega.

o  Pro digitalisering.

o  Geen schik van uitvoerende taken.

-         Andy heeft zijn ITAA stage niet voltooid, hij mag dus geen aangiftes indienen, wel voorbereiden. 

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000ZZMtkQAH Andy