fbpx

Stephane

Chef de projet

Ervaren salesprofiel met een groot netwerk en een brede achtergrond aan sectoren waarin hij reeds actief was. Heeft een technische achtergrond waarbij hij reeds ervaring heeft in de verkoop en ondersteuning van ventilatiefilters (heeft projecten uitgevoerd bij Greenfield). Stephane laat een zeer spontane en enthousiaste indruk na. Hij heeft een positieve mindset en kickt op het binnenhalen van nieuwe klanten. Hij komt overtuigend over en bezit een sociale ingesteldheid. Heeft diploma GDPR behaalt dus kan hieromtrent ook controles uitvoeren.

Rekkem Menen
Beschikbaar vanaf: 9 oktober 2024
5 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

PrécisionPonctuelComptabilitéPréparation du bilanRelevés bancaires LivresLégislation et réglementation fiscales belgesRédaction des objectionsEnregistrer et traiter les données financièresGérer le flux de facturationContrôle des facturesRecouvrement des facturesFactures de réservationPréparation des facturesAnalyse des processus d'entreprise (AO/IC)ConformitéContrôleLiquiditeitsplanningParcours de changement et de transformationTâches de gestion essentiellesLeadershipOrganisationRésolution de problèmesChangement de processusDéfinition de la stratégieSAP

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Ervaren salesprofiel met een groot netwerk en een brede achtergrond aan sectoren waarin hij reeds actief was. Heeft een technische achtergrond waarbij hij reeds ervaring heeft in de verkoop en ondersteuning van ventilatiefilters (heeft projecten uitgevoerd bij Greenfield).

Stephane laat een zeer spontane en enthousiaste indruk na. Hij heeft een positieve mindset en kickt op het binnenhalen van nieuwe klanten.
Hij komt overtuigend over en bezit een sociale ingesteldheid.

Stephane is op zoek naar administratieve, boekhoudkundige en management assistant opdrachten:
-Volgt een cursus bij Syntra voor zijn attest als boekhouder.
-Sinds 2014 verkoopt hij "Teamleader" en heeft hij ook de boekhoudkundige transities uitgevoerd.( meestal samen met de boekhouder van de klant )
-Exact Online en Teamleader koppelingen uitgevoerd en vanaf 2016 , balans inzichten uitgevoerd voor een advocatenkantoor en de boekhouding gedaan van een beleggingsclub te Lauwe.
-Ook voor DB Engineering , heeft hij de boekhouding gedaan , ingeboekt in exact , en openstaande facturen opgevolgd & opheffen van een derdebeslag op DB Engineering te Harelbeke.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0031t00000475nmAAA Stephane