fbpx

Boom
Disponible à partir du : 1er juillet 2022
3 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

🚀 Jenthe


📈 Ervaren Marketeer met Focus op Content, SEO en SEA

Ontmoet Jenthe, een marketingprofessional met een indrukwekkende reis in de marketingwereld.


Met 5 jaar ervaring in verschillende marketingfuncties in agencies, is hij een echte allrounder:


📝 Contentexpertise: Jenthe begon als copywriter en evolueerde naar contentmarketing. Hij gelooft sterk in de kracht van boeiende content om doelgroepen te bereiken en te betrekken.


🔍 SEO en SEA Specialist: Hij heeft uitgebreide ervaring in SEO en SEA, met een diepgaande kennis van Google Analytics en Google Tag Manager. Hij weet hoe hij zoekverkeer kan maximaliseren en prestaties kan analyseren.


🧡 Image de marque de l'employeur: Gedurende 1,5 jaar voerde hij 5 opdrachten uit op het gebied van Employer Branding. Dit toont zijn veelzijdigheid en expertise in het bouwen van aantrekkelijke werkgeversmerken.


🧑‍🤝‍🧑 Sociale Vaardigheden: Jenthe is een zeer spontane en aangename professional om mee samen te werken. Hij communiceert vlot en staat bekend om zijn flexibiliteit en aanpasbaarheid.


⚙️ Technische Vaardigheden: Hij heeft technische vaardigheden zoals Google Shopping en Google Tag Manager om zijn marketingstrategieën te ondersteunen.


Jenthe houdt van het behouden van een overzicht en heeft een sterke affiniteit met content en zoekmachinemarketing. Of het nu gaat om het optimaliseren van content voor zoekmachines of het bouwen van sterke werkgeversmerken, hij is toegewijd aan het bereiken van meetbare resultaten.


🌟 Passie voor Marketing: Jenthe is gepassioneerd door marketing en blijft op de hoogte van de nieuwste trends en strategieën in de branche.

Zijn enthousiasme en expertise maken hem een waardevolle aanwinst voor elk marketingteam.


Op zoek naar een ervaren marketeer met een brede kennis van content, SEO, SEA en employer branding? Jenthe staat klaar om uw marketinginspanningen naar nieuwe hoogten te brengen!

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0031t00000HimPhAAJ Jenthe