fbpx

Ik hou er van medewerkers te inspireren en te motiveren om mee te werken aan het hoger doel van de organisatie. Ik wordt enthousiast als ik mee de strategische lijnen mag uitzetten en me kan baseren op data. Ik heb een uitgebreide ervaring als generalist en vind authentieke communicatie zowel intern als extern belangrijk. Ik hou ervan om verbetervoorstellen te doen en heb ook ervaring met de implementatie hiervan. Ook de digitalisering van HR boeit me en daar ken ik ondertussen mijn weg in. Ik ga steeds op zoek naar de oplossingen die geschikt zijn voor de organisatie en doe dit graag in overleg met het team waarmee ik samenwerk. Ze is een ervaren HR-manager op strategisch niveau. Ze zorgt voor verbeteringen in de organisatie en digitalisering. Vooral op gebied van soft HR sta ik sterk, maar ook de bijkomende hardere kant interesseert me. Ik sta open voor opdrachten als HR business partner, manager, consultant, heb heel brede interesses, en heb veel ervaring als generalist. Kennis maken?

Beschikbaar vanaf: 1 april 2022
3 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Ze is een ervaren dame die na 3 jaar vaste opdracht op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Ze wil voornamelijk werken in een KMO in Oost- of West-Vlaanderen.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0031t00000hm5j8AAA Ann-Sophie