fbpx

Nazareth
Beschikbaar vanaf: 5 september 2023
5 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Tine, een zeer ervaren en gedreven professional die de rol van Marketing Manager ambieert binnen uw organisatie. Met een indrukwekkende carrière en een brede expertise in marketing en communicatie, is Tine de ideale kandidaat om uw marketingteam te leiden en te versterken.


Hier is een overzicht van Tine's werkervaring:


*Head of Brand, Napoleon Games, Aalst - April 2021 - Heden*

In haar huidige rol als Head of Brand bij Napoleon Games, heeft Tine bewezen een visionaire leider te zijn die merkstrategieën en -initiatieven kan ontwikkelen en implementeren om de positie van het bedrijf te versterken.


**Voorgaande Ervaring:**

*Project & Brand Manager, Napoleon Games, Aalst - Januari 2017 - Maart 2021*

Als Project & Brand Manager heeft Tine uitgebreide ervaring opgedaan in het beheren van projecten en het opbouwen van sterke merken. Ze heeft met succes samengewerkt met cross-functionele teams om doelen te bereiken en projecten tot een succes te maken.


*Acquisition Manager, Napoleon Games, Aalst - Maart 2016 - December 2016*

Tine heeft een diepgaand inzicht in acquisitiestrategieën en heeft gewerkt aan het aantrekken van nieuwe klanten voor Napoleon Games.


*Innovative Marketing Expert, Duval Union Consulting, Antwerpen - Oktober 2015 - Februari 2016*

Tine heeft waardevolle ervaring opgedaan bij Duval Union Consulting, waar ze heeft samengewerkt met vooraanstaande klanten zoals Scapa, Connective en Elia om innovatieve marketingoplossingen te leveren.


*Freelance Project & Interim Marketing Management - Oktober 2015 - Heden*

Tine heeft haar expertise als freelance marketingprofessional ingezet om organisaties te ondersteunen bij diverse marketingprojecten en interim-managementopdrachten.


*Tine heeft ook uitgebreide ervaring in strategische planning en advies bij gerenommeerde bureaus zoals Duval Guillaume en Kingdom Brussels. Ze heeft gewerkt voor klanten als Stad Antwerpen, Rode Kruis Vlaanderen, Arla, AXA Bank & Verzekeringen, Ceran Lingua, PWC, en vele anderen.


**Opleiding:**

- Permanent taalonderwijs Frans & Engels - Berlitz Instituut Gent, 2006

- Master in audiovisuele kunsten > Communicatie & Mediavormgeving - MAD faculteit KHlim Genk, 2001-2005


Tine's indrukwekkende werkervaring, haar vermogen om innovatieve marketingstrategieën te ontwikkelen en haar sterke communicatievaardigheden maken haar tot de perfecte kandidaat voor de rol van Marketing Manager. Ze is gedreven om resultaten te behalen en heeft een bewezen staat van dienst in het leiden van teams naar succes.


Als u op zoek bent naar een toegewijde en ervaren professional om uw marketinginspanningen te versterken, dan is Tine de juiste keuze. Ze heeft een passie voor het bouwen van sterke merken en het creëren van impactvolle marketingcampagnes.


Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0031t00000S1USOAA3 Tine