fbpx

- Ontwerpen sociale mediaposts in Canva (templates maken) - Andere ontwerpen in Canva (visitekaartjes, folders,...) - Debiteurenbeheer en advies verdere invordering

Oostkamp
Beschikbaar vanaf: 10 augustus 2023
3 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Graag wil ik u voorstellen aan Lynn, een buitengewone professional met een indrukwekkende achtergrond in administratieve ondersteuning en zakelijk ondernemerschap.


Hier is een overzicht van Lynn's professionele reis tot nu toe:


**Mede-oprichter - Homeworkadmin (December 2022 - Heden):**

Lynn is mede-oprichter van Homeworkadmin, waar ze momenteel als zelfstandig ondernemer actief is. Haar inzet en ondernemerschap zijn de drijvende kracht achter dit initiatief.


**Docent - Centrum Voor Avondonderwijs (Oktober 2019 - Maart 2023):**

Lynn heeft haar kennis en expertise gedeeld als docent bij het Centrum Voor Avondonderwijs gedurende 3 jaar en 6 maanden. Ze heeft anderen begeleid en opgeleid op gebieden waar ze zelf uitblinkt.


**Zaakvoerder - HOMEWORK (Februari 2018 - Maart 2023):**

Als zaakvoerder van HOMEWORK heeft Lynn haar ondernemersvaardigheden aangescherpt gedurende 5 jaar en 2 maanden. Ze heeft met succes haar eigen bedrijf opgebouwd en geleid.


**Dossierbeheerder - MODERO GERECHTSDEURWAARDERS WEST-VLAANDEREN (September 2016 - Mei 2019):**

In deze functie heeft Lynn uitgebreide ervaring opgedaan in dossierbeheer en administratieve taken bij MODERO GERECHTSDEURWAARDERS WEST-VLAANDEREN gedurende 2 jaar en 9 maanden.


**Administratief medewerker - KAA Gent (Juni 2016 - Juli 2016):**

Lynn heeft haar organisatorische vaardigheden ingezet als administratief medewerker bij KAA Gent gedurende 2 maanden.


**Vastgoedbediende - Agence Van den Abeele (Februari 2014 - April 2016):**

Ze heeft haar kennis en expertise in vastgoedondersteuning ontwikkeld gedurende 2 jaar en 3 maanden bij Agence Van den Abeele.


Lynn is niet alleen een expert in administratieve ondersteuning, maar haar ondernemerschap en ervaring maken haar ook een waardevolle partner voor uw organisatie. Ze begrijpt de nuances van bedrijfsvoering en heeft een bewezen staat van dienst in het beheren van diverse zakelijke taken.


Als u op zoek bent naar professionele ondersteuning voor uw onderneming of project, dan kunt u vertrouwen op Lynn om uw administratieve behoeften efficiënt en effectief te vervullen. Haar toewijding en pragmatische aanpak maken haar de "ninja" die u nodig heeft in uw team.



Ce profil vous intéresse ?













      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0031t00000tl5ndAAA Lynn