fbpx

Stijn heeft ervaring bij meerdere agentschappen. Hij doet SEO audits, algemeen SEO advies en SEO opleidingen. Sterktes: technische achtergrond en ervaring in het onderwijs. Ervaring met verschilllende SEO-tools zoals Moz, Semrush, Screaming Frog,... Ervaring met webdesign tools zoals WordPress, Drupal, Visual Studio (c# - SQL), Dreamweaver,... Kennis van HTML, CSS, PHP, MySQL, Javascript, jQuery, ASP.NET, C#, SQL

Beschikbaar vanaf: 1 september 2020
1 dag(en) / per week
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

🌐 Stijn


🚀 SEO Expert met Technische Achtergrond


Ontmoet Stijn, een vooraanstaand expert op het gebied van SEO. Stijn heeft uitgebreide ervaring bij meerdere agentschappen en staat bekend om zijn diepgaande kennis en technische achtergrond. Hier zijn enkele hoogtepunten van zijn profiel:


🔍 SEO Audits en Advies: Stijn voert SEO-audits uit en biedt algemeen SEO-advies. Hij helpt bedrijven om hun online aanwezigheid te verbeteren en betere zichtbaarheid te krijgen in zoekmachines.


📖 SEO Opleidingen: Als ervaren professional deelt Stijn zijn expertise door SEO-opleidingen te geven. Hij helpt anderen om de ins en outs van zoekmachineoptimalisatie te begrijpen.


🛠️ Technische Vaardigheden: Stijn heeft een sterke technische achtergrond en is bedreven in verschillende webdesigntools zoals WordPress, Drupal, Visual Studio (C# - SQL), Dreamweaver en meer.


💻 Webontwikkeling en Programmeren: Hij heeft diepgaande kennis van programmeertalen zoals HTML, CSS, PHP, MySQL, Javascript, jQuery, ASP.NET, C# en SQL, waardoor hij in staat is om technische aspecten van SEO effectief aan te pakken.


🛠️ SEO-tools: Stijn is vertrouwd met verschillende SEO-tools zoals Moz, Semrush en Screaming Frog, waarmee hij gegevens en inzichten kan verzamelen om effectieve strategieën te ontwikkelen.

Stijn is gepassioneerd door SEO en is toegewijd aan het verbeteren van de online prestaties van bedrijven.


Hij staat bekend om zijn integriteit en weigert te werken voor agentschappen die zijn kennis willen exploiteren. Stijn is een waardevolle aanwinst voor elk team dat streeft naar verbeterde zoekmachinezichtbaarheid en online succes.


Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0031t00000tlJqYAAU Stijn