fbpx

Dertig jaar rekruteringservaring heeft me enkel doen beseffen hoe graag ik mensen met elkaar verbind. Het is mijn missie om onze van nature bescheiden Westhoekbedrijven te sterken in hun employer branding en rekruteringscommunicatie en hen operationeel te ondersteunen in het vinden en binden van die ene juiste kandidaat. Ik werk doelgericht, in open en eerlijke communicatie en aan transparante voorwaarden. Dertig jaar rekruteringsexpertise in de Westhoek, sterk netwerk en de juiste balans tussen 'hoofd en hart'. Westhoektalent biedt maatwerk in rekrutering. https://www.westhoektalent.be/ Ik wil een partner en collega zijn bij het uitbouwen en behouden van jouw topteam met gelukkige en gedreven medewerkers. Ik help, ontlast en inspireer bij het opmaken van jouw rekruteringsplan, het schrijven van de juiste vacature en bij de optimalisatie, opvolging en tendering van rekruteringskanalen. Ik beheer en screen de kandidateninstroom en adviseer u bij alle stappen van het aanwervingsproces en in jouw HR-beleid. Vanuit mijn management- en directie-ervaring positioneer ik mij als zaakvoerder voor zaakvoerders met oog voor efficiëntie en kostenstructuur.

Disponible auprès de :
0 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Pascale was jarenlang actief als meewerkende vennoot bij een selectiekantoor. Daar kwam ze met verschillende aspecten van HR in aanraking en daar wil ze verder op bouwen. Ze doet nog steeds graag rekrutering. Ze is bezig met een eigen concept 'Westhoektalent' waar ze de rekrutering voor andere bedrijven doet.

Pascale is een vlotte, vriendelijke dame die open staat voor rekruteringsopdrachten terwijl ze ondertusen haar eigen concept uit de grond aan het stampen is.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0031t00000tlPGkAAM Pascale