fbpx

Sophie

Responsable du marketing et de la communication

Beschikbaar vanaf: 1 juli 2023
4 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

VidéoPublicité payéeRÉFÉRENCEMENTGénération de leadsCalendrier des médias sociauxBudget -budget-coût PlanificationCustomer/Buyer JourneysÉlaboration d'un plan de marketingL'image de marqueCommunication marketingCommunication hors ligneCommunications en lignePréparation du plan de communicationMarketing numériqueMarketing par courrier électroniqueGénération de leadsÉtablir des indicateurs de performance clésRelations publiquesBrochuresIntelligence artificielleIdentité d'entrepriseRédaction de contenu / Marketing de contenuCommunication par pousséeRécit de l'histoireMarketing par courrier électronique

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

🌟 Sophie - Ervaren Marketing Communicatie Specialist 🌟


Sophie is een doorgewinterde marketeer met meer dan 20 jaar ervaring in een internationale context. Ze is op zoek naar een gevarieerde opdracht in communicatie waar coördinatie en organisatie een stevige uitdaging vormen. Sophie blinkt uit als marketingcommunicatieprofessional die projecten van strategie tot implementatie beheert. Ze draagt graag verantwoordelijkheid en werkt analytisch, uiterst gestructureerd en met oog voor detail. Een concrete en praktische aanpak is een van Sophie's sterkste troeven. Ze is nieuwsgierig van aard, staat open om bij te leren en koestert nieuwe uitdagingen.


Hoewel Sophie nog geen ervaring heeft met freelance opdrachten, overweegt ze deze stap omdat ze op zoek is naar variatie, afwisseling en nieuwe ervaringen. Sophie beschouwt zichzelf als een allround professional en hanteert een 360° benadering. Ze heeft diepgaande kennis van digitale marketing, maar beschouwt zichzelf niet als een uitvoerend specialist. Coördinatie en organisatie zijn aspecten waar Sophie veel plezier aan beleeft, evenals werken voor internationale bedrijven. Sophie deelt graag haar ervaring met collega's en biedt graag advies en tips.


Sophie is een zeer sympathieke, vlotte dame die overkomt als verstandig en competent. Ze is bekwaam en heeft ruime ervaring.


Contactstatus: Beschikbaar voor nieuwe uitdagingen en op zoek naar een kans om haar uitgebreide marketingcommunicatie-expertise te benutten.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0031t00001AGH4dAAH Sophie