fbpx

Katrien heeft jarenlange ervaring in people management en HR . Recent rondde ze een Recruitment opdracht af bij Coopman Orona. Ze is comfortabel met werving, selectie, assessment en onboarding. Daarnaast is ze een gecertificeerd loopbaan- en. burn-out coach. Verder heeft ze in 2019 bij Federgon een diploma behaald als Certified Recruiter. In 2022 schoolde ze bij in Sourcing. Motivatie: Waarom recruitment? - Mijn parate kennis en goed inzicht in soft skills, talenten en intrinsieke motivatie (waarden) als job coach - Sterk in actief luisteren, lezen van het nonverbaal gedrag bij de kandidaat, challengen en feedback geven - Een opleiding en certificaat bij Federgon als recruiter: inzicht en case studies in het hele recruitment proces inclusief de STAR interviewtechniek en onlangs ook Sourcing - Mijn jarenlange praktijkervaring met recruitment en onboarding van retailpersoneel.

Disponible auprès de :
jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Katrien is een zeer rustige, aangename, vriendelijke dame die verstandig over komt. Katrien komt gedreven en gemotiveerd over. Katrien lijkt mij een warm en enthousiast persoon.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0031t00001AGZBCAA5 Katrine