fbpx

Beschikbaar vanaf: 26 mei 2020
5 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

🌟 Bart - Communicatie Strateeg 🌟


📢 Bart is een strategisch profiel met een onwrikbare focus op communicatie, en dat alles onder het motto 'Communication is key'! Hij is een uiterst mensgerichte professional die altijd werkt volgens een doordacht stappenplan, waarbij de 'Waarom?' van communicatie centraal staat.


🔹 Stappenplan van Bart:

1️⃣ Inleidend Gesprek: Bart begint met een diepgaand gesprek met de klant om het doel helder te definiëren en vast te stellen wat er nodig is om dit doel te bereiken.

2️⃣ Communicatiestrategie: Vervolgens stelt hij een communicatiestrategie op, met de behoeften van de klant in gedachten.

3️⃣ Brede Communicatie: Bart benadert communicatie in de breedste zin van het woord. Hij optimaliseert niet alleen de zichtbare, directe communicatie, maar neemt ook elk touchpoint mee dat de klant met het bedrijf heeft. Denk hierbij aan de ervaring van de klant wanneer ze de winkel binnenkomen, het kantoor bezoeken, of zelfs naar het toilet gaan. Dit zijn indirecte vormen van communicatie, maar spelen een cruciale rol in hoe de klant het bedrijf ervaart.

4️⃣ Operationele Uitvoering: De uitgewerkte strategie wordt operationeel uitgevoerd. Als het 'simpel' kan worden voorgesteld, doet Bart dit zelf, maar bij technische uitdagingen werkt hij graag samen met partners.


🔄 Bart voert ook change management projecten uit, waardoor hij niet alleen communicatie begrijpt, maar ook hoe deze kan bijdragen aan organisatorische veranderingen.


🌍 Perfect drietalig en kan effectief communiceren in verschillende talen.


ℹ️ Bezoek Bart's website op www.rorocom.com voor meer informatie.


Bart, de strateeg die communicatie als sleutel beschouwt, is klaar om uitdagingen aan te gaan en jouw communicatie op een hoger niveau te tillen! 🚀🗣️

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0031t00001ApavmAAB Bart