fbpx

Ik ben een no-nonsense creatieve denker, een generalist, maar ik ga graag in detail met cijfers en processen. Ik functioneer sterk in een team, ook in het leidinggeven. Ik heb een directe communicatiestijl, maar altijd met een empathische insteek. Ik heb ervaring met de volledige vastgoedcyclus (van ontwikkeling over uitvoering tot beheer) en heb in de vastgoedsector een groot netwerk opgebouwd. Mijn vrije tijd spendeer ik met mijn vrouw en vrienden, al sportend (fervent fietser) en met eten (zelf bereid of op restaurant). Als wijnliefhebber vind je mij vaak tussen de flessen en in wijnboeken. Ik houd er tot slot van om te reizen en de wereld te ontdekken.

Zwalm
Beschikbaar vanaf: 21 maart 2023
5 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
| Qui ?
Thomas is een jonge, gedreven ondernemer die sinds 2012 freelance projecten doet binnen de "Finance" wereld. Hij is een sportieve man die naast zijn carrère ook graag geniet van zijn gezin en een glaasje wijn.
Thomas wilt de voorkeurspartner zijn om bedrijven te helpen efficiënter te werken, hen de juiste tools te geven om strategische beslissingen te nemen en groei te stimuleren. Maximalisatie van de winst op lange termijn vanuit een klantgericht perspectief. En dit voornamelijk binnen de vastgoedsector.


| Wat?
Thomas zijn belangrijkste activiteiten zijn
- procesoptimalisatie
- datamodellering
- dashboarding
- business controlling
- financial controlling
- cashflowoptimalisatie
- rapportage (financiële planning en analyse, vanuit strategisch oogpunt)

Thomas biedt advies in digitalisering (CRM / BI) en help bij het bepalen van strategie (waardepropositie / go-to-market / sales-marketing).

| Ervaring?
Thomas heeft heel wat ervaring met financiële rapportering op poten zetten, processen definiëren en tools ontwikkelen en ervoor zorgen dat de informatie goed doorstroomt, forecast, budgetten opstellen en faciliteren, ...
[THCO bv] Freelance real estate professional
Haalbaarheidsstudies en projectmanagement van vastgoedprojecten
(residentieel/industrieel – voor projectontwikkelaars). Procesoptimalisatie, data
modeling, dashboarding. Kostcalculatie en opzetten van systemen m.b.t.
budgetbeheer. Budgettering en controlling.
Recente opdrachten
2021 – heden ZNA
2020 – heden A-RES (part of Sweco)
2019 – 2020 LBC Tank Terminals
2018 – 2019 Zabra Real Estate
2017 – 2018 Upgrade Estate


| 3 sterke pijlers?
- Kan heel hard inzoomen en in detail gaan maar tegelijk ook kan uitzoomen en het grote plaatje zien
- Spreekt 3 talen (nl, fr, eng)
- ruime ervaring binnen vastgoed sector


Thomas is een vlotte en vriendelijke man die verstandig en competent over komt. Thomas is gedreven, hij is gebeten door wat hij doet en smijt zich dan ook steeds 100% voor een opdracht.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0031t00001ApXJjAAN Thomas