fbpx

Disponible à partir du : 3 janvier 2022
3 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Matthias heeft een achtergrond van bedrijfspsycholoog.
Matthias zijn expertise situeert zich op het vlak van alles wat te maken heeft met leren, groei en ontwikkeling van individuen en teams en dit zowel in business als in sportcontext.
Matthias begeleidt en coacht mensen in organisaties en bedrijven.
Momenteel is Matthias reeds 4 jaar zelfstandig en doet hij zijn werk bij www.kokorobusiness.com in combinatie met freelancewerk.
Het is Matthias zijn persoonlijke missie om elke dag het verschil te maken in het leven van iemand anders.
Als freelancer staat Matthias open voor opdrachten in HR zoals changemanager, talentmanager, HR Manager, Learning & Development, selectie. De focus ligt op leren, groei en ontwikkeling. Meer energie én resultaten is heel vaak de uitkomst van het werk met Matthias. (Projecten bij onder meer EDF Luminus, CNH, Arcelor Mittal & Ormit)

Matthias is een zeer sympathieke en enthousiaste man die vlot praat en die over komt als enorm gedreven en gepassioneerd door wat hij doet. Matthias is zeer rustig en aangenaam in de omgang en komt zeer verstandig en bekwaam over. Heel tof gesprek, fijne man.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0031t00001Eme06AAB Matthias