fbpx

Beschikbaar vanaf: 21 september 2020
7 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Tot nog toe mocht ik een prachtige job uitoefenen als allround digital marketeer bij Gymna Belgium te Bilzen, en Barthels Medical in Hasselt (zopas samengesmolten tot de Indeqs Group te Diepenbeek), waar ik deel uit mocht maken binnen een groep bestaande uit fantastische collega's.

Helaas is ook ons bedrijf in de Corona-storm terechtgekomen en heeft men - in combinatie met de fusie - beslist om, na een periode van 2,5 maanden economische werkloosheid, de taken binnen het bedrijf te herverdelen waardoor een heel aantal werknemers - waaronder mijzelf - het bedrijf moesten verlaten.

Maar omdat ik niet bij de pakken wil blijven neerzitten stel ik mijn diensten als digital marketeer, (vastgoed)fotograaf, grafisch ontwerper, webdesigner, desktop publisher of administratief bediende (of een combinatie) graag full-time ter beschikking. Uiteraard sta ik ook open voor totaal iets nieuws.

Doorheen mijn loopbaan heb ik gewerkt als digital marketeer, dtp'er, grafisch ontwerper, webdesigner, fotograaf,... met soms de luxe een zeer gevarieerd takenpakket te hebben (maar is zeker geen vereiste), met als voornaamste handelingen de ontwikkeling, het onderhoud en het uitbouwen van websites in allerlei betekenissen. Marketing via SEO, SEA, Google marketing,... Het versturen van nieuwsbrieven en smsjes. De opvolging op sociale media. Het organiseren van fotoshoots, het vastleggen van (product)foto's voor allerlei doeleinden waaronder verpakkingen. Het ontwerpen van drukmateriaal (folders, flyers, naamkaartjes, affiches, logo's, magazines,...). Ook het administratieve heeft, ondanks mijn grafisch verleden, een prominente rol gespeeld, zoals debiteurenbeheer, opvolgen van betalingen, beantwoorden/verkoop aan telefoons, klantenbinding, ...

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N000001rOEDQA2 Gust