fbpx

Ervaren (+10j) marketing- en communicatieconsultant met een bewezen geschiedenis in de marketing- en reclamesector. Ik ben gedreven om elke opdracht tot een goed einde te brengen, ik denk oplossingsgericht, focus op perfecte kwaliteit en communiceer open en direct.

Disponible à partir du : 1er janvier 2024
3 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Stéphanie heeft communicatiemanagement gestudeerd is heeft eerst +7 jaren in reclamebureau's en in een pr-bureau gewerkt. In 2016 heeft Stéphanie de keuze gemaakt om als freelancer aan de slag te gaan en is ze dus momenteel een sterke marketing- en communicatieprofessional die bekwaam is in marketing, digitale marketing, sociale media, reclame, strategische planning en public relations. Stéphanie is zowel strategisch als operationeel sterk en houdt van de combinatie van beide. Voor een van haar klanten is Stéphanie bijvoorbeeld actief als marketingmanager waar ze plan en budget opmaakt en zorgt dat die dingen in het marketingplan gerealiseerd worden. Voor een andere klant is Stéphanie verantwoordelijk voor de e-mailcampagnes. Met andere woorden Stéphanie is een sterke allrounder qua marketing en communicatie.
Stéphanie helpt altijd graag met (in-house) marketing, communicatiemanagement, (in-house) account / projectmanagement, creatie - opvolging - uitvoering van marketing & communicatieplannen. Zowel voor bureaus als voor bedrijven en merken.

Karaktereigenschappen:
- legt gemakkelijk contacten, werkt graag in teams
- oplossingsgericht denken & doen
- gedreven om van elk project of opdracht een succes te maken
- gericht op het leveren van kwaliteit
- communiceert open en direct

Stéphanie is een vlotte, zeer vriendelijke allround marketeer die zeer gedreven en gemotiveerd over komt.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N000001rOPRQA2 Stéphanie