fbpx

5 jaar geleden ben ik mijn carrière gestart als CRM-analist. Een functie die prima aansloot bij mijn TEW-opleiding! Al snel merkte ik dat ik nood had aan creatieve projecten en gelukkig kreeg ik intern de kans om mij hier, naast mijn job als analist, volop in te kunnen smijten! Na 3 jaar was het tijd om nieuwe ervaringen op te doen en aldus vertrok ik voor een nieuw avontuur naar de Retailconcepts groep. Ik startte als e-mailmarketing coördinator bij AS Adventure maar al snel kreeg ik intern de kans om door te groeien als Marketing Coördinator voor het fashionconcept JUTTU. Een super allround functie waar ik al mijn creativiteit in kwijt kon en ontzettend veel bijleerde. Sociale media, PR, contentplanning, e-mailmarketing, events en het ontwikkelen van een nieuw magazine behoorden allemaal tot mijn takenpakket. Ik had het geluk dat JUTTU toen nog een relatief jong concept was, waardoor ik als enige mij fulltime kon smijten in het marketingluik! Na 3 jaar een schitterende ervaring te hebben opgedaan, was het opnieuw tijd voor iets nieuws! En zo geschiedde want ik vertrok voor een nieuwe uitdaging naar ZEB. Maar helaas kennen niet alle verhaaltjes een mooi einde en miste ik de klik met het bedrijf en de job. Aangezien ik vrij goed weet wat ik wil en zeker wat ik niet wil, heb ik na 2 maanden reeds beslist om mijn job over te laten aan iemand die zich hier wel volop in wou smijten. Bovendien heb ik van deze gemiste kans een opportuniteit gemaakt om mezelf eindelijk op de markt te gooien als freelancer. Bedrijven ondersteunen in hun marketing & branding strategie, content coördinatie en event management zorgen ervoor dat ik helemaal in mijn nopjes ben. Een idee waarmee ik al ff mee speelde en waarvoor ik eindelijk voldoende vertrouwen en durf heb verworven om de stap te zetten! Compleet bewust dat het in het begin misschien geen easy walk in the park gaat zijn, maar niks is onmogelijk in het leven ! Dus ook dit zeker niet 😊

Beschikbaar vanaf: 1 juli 2023
3 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Allround Marketeer en Marketing Coördinator uit Puurs met 5 jaar relevante ervaring.
Na haar studies TEW, merkte Els dat ze naast analytische zaken ook nood had aan een creatief aspect. Laat dit de aanzet geweest zijn dat ze zich steeds meer en meer ging verdiepen in de wereld van marketing, communicatie en branding.
Els is 2 jaar lang Marketing Coördinator geweest bij Juttu, waar ze instond voor:
- Opzet Marketingstrategie + coördinatie van uitvoering en opvolging ervan
- Contact met externe partijen
- Contentplanning obv vooropgestelde budgetten
- Social media strategie en PR strategie uitwerken en implementeren
- Teams coördineren: ze zorgde ervoor dat de neuzen van de verschillende departementen in dezelfde richting wezen.

Qua bedrijfscultuur is Els enorm fan van de KMO markt! Ze houdt van de snelheid in communicatie en samenwerking die er heerst en ziet sneller de meerwaarde van bepaalde acties die hier genomen worden.

Bedrijven ondersteunen in hun marketing & branding strategie, content coördinatie en event management zorgen ervoor dat Els helemaal in mijn 'nopjes' geraakt.

Els is een zeer vlotte, enthousiaste dame die van aanpakken weet en die zich in elk project vol passie weet te engageren. Els heeft een groot analytisch inzicht maar evenzeer een enorm creatieve geest. Els weet merken naar een hoog niveau te tillen met de marketingskills en kennis waarover ze beschikt. Els is een zeer gedreven, gemotiveerde en ambitieuze dame die van vele markten thuis is.

Els voerde reeds meermaals projecten voor ons uit, steeds met lovende feedback van de opdrachtgever!

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N000001tTl5QAE Els