fbpx

Niels

Concepteur graphique

Passie voor alles wat met vormgeving te maken heeft. Liefde voor typografie, ontwerp en functionaliteit. Gedreven in communicatie, zowel offline als online. Sterk in short copy. Stevig in straffe concepten. Out of the box, maar met slaagkans. Creatief maar ook efectief. Resultaten halen door ontwerp, daar doe ik het voor.

Ingelmunster
Disponible auprès de :
0 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

Pages d'atterrissageAssembléeBulletins d'informationDTPDépliants/BrochuresBannièresFiches techniquesÉdition d'imagesEasyCatalogPublicité sur FacebookPapeterieDépliantsGREP-StijlenTypographieIdentité visuelleIllustrationsManipulation d'imagesMise en pageConception du logoMatériel POSConception de l'emballageTypographieVisibilitéVisualisation (photo, vidéo, ...)Animations

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Niels heeft al een 9 jaar ervaring in de grafische en marketing wereld.
Werkt nu een jaar als freelancer.

Hij doet voornamelijk branding en rebranding voor ondernemers.

- Logo's
- huisstijl
- communicatie
- webdesign

Kennis van programma's als:
- cms
- wordpress
- drupal

Niet thuis in applicatie ontwerp.

Niels vindt het leuke aan freelancer zijn om vele nieuwe bedrijven en sectoren te leren kennen, en leert zo veel bij. Daarom staat hij voor veel open en slaat geen uitdaging uit de weg.

Heeft momenteel een opdracht lopen die hij van thuis uit kan doen.
- immobureau, (Vastgoed)
- reclame bureau
- Zoute grand prix (old timer evenement waar hij ter plaatse een magazine over het evenement)

Staat zeker open voor nieuwe opdrachten.

"Passie voor alles wat met vormgeving te maken heeft. Liefde voor typografie, ontwerp en functionaliteit. Gedreven in communicatie, zowel offline als online. Sterk in short copy. Stevig in straffe concepten. Out of the box, maar met slaagkans. Creatief maar ook efectief. Resultaten halen door ontwerp, daar doe ik het voor."

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N000001v0V9QAI Niels