fbpx

Meike is oorspronkelijk van Nederland maar heeft de liefde gevolgd en is in België gaan wonen. Momenteel woont ze in Bornem bij haar man die hovenier is. 2 dagen per week zorgt ze voor de administratie, boekhouding en payrolling. Daarvoor heeft ze steeds de combinatie gedaan payroll en boekhouden in vast dienstverband.

Bornem
Beschikbaar vanaf: 25 augustus 2023
4 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Meike (31 jaar) uit Bornem is sinds 2018 freelancer (sinds 2020 in hoofdberoep) en heeft samen met haar man een hoveniersbedrijf. Manlief werkt in de tuinen en Meike doet de ganse administratie, zo ook de boekhouding (samen met een extern boekhoudkantoor) én ze doet deze in Exact Online.

Ze heeft deze in een vorige werkervaring zelf ook geïmplementeerd én gebruikt in een testomgeving.

 

Meike komt uit Nederland maar de liefde heeft haar naar Vlaanderen gebracht.

 

Momenteel werkt ze fulltime als in het hoveniersbedrijf maar wil dit graag terugschroeven naar 2 dagen per week zodat ze voor de overige 3 dagen andere opdrachten kan aanvaarden.

 

Meike in ’t kort

🤝 5 jaar ervaring in administratief-boekhoudkundige functies

🔎 Zoekt boekhoudkundige of allround administratieve opdrachten liefst langere termijn

🌍 NL (moedertaal), EN (goed), FR (basis, kan zeker haar plan trekken)

❤️ Ik heb Meike leren kennen als een erg vlotte, ondernemende dame. Ze is erg hands on, houdt van directe en eerlijke communicatie.

Problemen bestaan niet voor Meike, alleen maar oplossingen.

 

Verwachtingen?

  • Jobinhoudelijk | Meike heeft in vast dienstverband allround functies gedaan en telkens zat er een (groot) deel boekhoudkundig werk in. Dit doet ze erg graag. Ze denkt ook graag mee met het bedrijf: hoe kunnen we dit anders, beter, toegankelijker maken. 

Taken die ze reeds gedaan heeft:

Boekhoudkundig: facturatie opmaken & inboeken, BTW, allround boekhoudkundige taken, implementatie Exact Online en gebruikt in testomgeving, debiteurenbeheer, …

Administratief: offertes en contracten opmaken, inplannen techniekers, beheer wagenpark, loonadministratie, …

 

  • Bedrijfscultuur | Meike vindt een jonge teamspirit belangrijk. Ze is zelf dynamische en houdt van een dynamische werkomgeving waar ze zichzelf kan zijn én verder kan ontwikkelen.

 

Good to know

👌🏻 reeds implementatie Exact Online gedaan

👌🏻 beschikbaar vanaf 1 september, 3 dagen per week

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N000002N1JqQAK Meike